House Of Fame: Ποιος αποχώρησε – Ποιοι οι τρεις νέοι υποψήφιοι

House Of Fame: Ποιος αποχώρησε – Ποιοι οι τρεις νέοι υποψήφιοι
Η αποχώρηση στο "House Of Fame" Glomex

Ολοκληρώθηκε το έβδομο live του "House Of Fame". Ένας ακόμη μαθητής έφυγε από την ακαδημία. Ποιος εντυπωσίασε τους κριτές και ποιοι είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Το έβδομο live πραγματοποίησαν οι σπουδαστές του “House Of Fame” το βράδυ της Παρασκευής (09/4) στον ΣΚΑΙ, ενώ άλλο ένα πρόσωπο αναγκάστηκε να αποχωρήσει και να συνεχίσει την μουσική του πορεία εκτός παιχνιδιού.

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν ακόμη μια φορά εντυπωσιακή στην παρουσίαση του μουσικού ριάλιτι, ενώ καλεσμένη στο πλατό ήταν και η Εύη Δρούτσα, η οποία προχώρησε σε διάφορες παρατηρήσεις για τις ερμηνείες των μαθητών, συμπληρώνοντας την κριτική των Φοίβου, Γιάννη Πλούταρχου, Καίτης Γαρμπή και Γιώργου Αρσενάκου.

Οι σπουδαστές έβαλαν τα δυνατά τους στο live και προσπάθησαν να φέρουν εις πέρας το τραγούδι που τους δόθηκε, με κάποιους από αυτούς να καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές, όπως η Έλενα Δομάζου, η οποία ερμήνευσε εξαιρετικά το ισπανικό “Que hiciste”.

Από την άλλη, κάποιοι μαθητές δεν κατάφεραν να αποδώσουν όπως έπρεπε, με αποτέλεσμα να ακούσουν πολύ αρνητικά σχόλια από τους κριτές. Παράδειγμα, ο Γιώργος Ντίνος, ο οποίος τραγούδησε το “Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου”, που ήταν πολύ μέτριος.

Στο τέλος της βραδιάς, η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε το όνομα του μαθητή που δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο “House Of Fame”. Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Κόνη Μπιζιντή, η Αλεξάνδρα Κολαϊτη κι ο Μηνάς Τσουκάνης. Η Αλεξάνδρα, τελικά, ήταν εκείνη που έφυγε.

Όσον αφορά τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση για την ερχόμενη βδομάδα, ήταν οι: Πηνελόπη, ο Μηνάς κι ο Γιώργος Ντίνος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα