House of Fame: Τρυφερές στιγμές για Μαριάννα και Στέφανο – “Μου αρέσεις, αυτό και τέλος”

House of Fame: Τρυφερές στιγμές για Μαριάννα και Στέφανο – “Μου αρέσεις, αυτό και τέλος”
Το πρώτο ειδύλλιο στο House of Fame μεταξύ Μαριάννας και Στέφανου glomex

Από την πρώτη ημέρα ο Στέφανος εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την Μαριάννα, με την ίδια να δείχνει προβληματισμένη, αλλά ταυτοχρόνως και γοητευμένη... 

Οι πόρτες του House of Fame άνοιξαν για πρώτη φορά το απόγευμα της Δευτέρας 15/2 για τους 17 συμμετέχοντες, του μουσικού διαγωνισμού του ΣΚΑΪ και από την πρώτη κιόλας μέρα έγινε αντιληπτό πως δύο παίκτες έχουν έρθει ήδη πιο κοντά.

Ο λόγος για την Μαριάννα Κάρα και τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, οι οποίοι φαίνεται πως βρίσκουν αυτό το… κάτι που θέλουν, που λέει και η κριτής του διαγωνισμού, Καίτη Γαρμπη..

Από την πρώτη ημέρα ο Στέφανος εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την Μαριάννα, με την ίδια να δείχνει προβληματισμένη, αλλά ταυτοχρόνως και γοητευμένη…

Στο σημερινό επεισόδιο οι δύο σπουδαστές ήρθαν ακόμη πιο κοντά, καθώς πέρασαν χρόνο μαζί στο σαλόνι, ενώ έκατσαν και αγκαλιά. Ο Στέφανος μίλησε ανοιχτά στην Μαριάννα για τα συναισθήματά του. “Είναι ολοφάνερο ότι εμένα μου αρέσεις, απλά να μην βιαζόμαστε γιατί έτσι θα χάσουμε την μαγεία. Απλά σου ξεκαθαρίζω ότι μου αρέσεις, αυτό και τέλος, τα υπόλοιπα έρχονται με τον χρόνο τους. Έχω ένα ακόμη λόγο να μείνω στο σπίτι”, είπε ο νεαρός.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα