House of the Dragon: Δείτε το πρώτο επεισόδιο δωρεάν στο YouTube από το HBO

House of the Dragon: Δείτε το πρώτο επεισόδιο δωρεάν στο YouTube από το HBO
HBO

Το HBO διέθεσε την Παρασκευή μέσω YouTube το πρώτο επεισόδιο της σειράς, το οποίο οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα.

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε για τους θαυμαστές του Game of Thrones και της νέας prequel σειράς του, House of the Dragon το ΗΒΟ. Πριν από λίγες ώρες, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επεισόδιο της σειράς, το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα στο YouTube οι χρήστες του διαδικτύου, ασχέτως εάν είναι συνδρομητές του HBO ή όχι.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το πρώτο επεισόδιο του House of the Dragon

Στη δημοσιότητα έχει δοθεί και το δεύτερο επεισόδιο της σειράς στην πλατφόρμα του HBO. Δεν είναι ακόμα γνωστό εάν θα διατεθούν στο κοινό μέσω YouTube άλλα επεισόδια πέραν του πρώτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το “House of the Dragon” ήταν πανάκριβο! Σύμφωνα με το Variety το κάθε επεισόδιο κόστισε περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια. Διόλου παράξενο, αφού και το “Game of Thrones” έφερε στο σαλόνι μας μια χολιγουντιανών προδιαγραφών παραγωγή με τα κόστη στο θεό.

House of the Dragon: Αποχώρησε ο showrunner 

Το House of the Dragon έχει πάρει τα πάνω του και απολαμβάνει από την αρχή μια θετική υποδοχή από τους fans του Game of Thrones, με σαρωτικά νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο μια σημαντική απώλεια χτύπησε την “πόρτα” της παραγωγής: Ο Miguel Sapochnik, co-showrunner, εκτελεστικό παραγωγός και σκηνοθέτης επεισοδίων της prequel σειράς του Game of Thrones ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη σειρά πριν ξεκινήσει η παραγωγή της 2ης σεζόν.

Θα συνεχίσει να λαμβάνει credit ως executive producer αλλά ο συνεργάτης του Ryan Condal θα είναι ο μοναδικός πλέον “τιμονιέρης” της σειράς. Ο λόγος για την αποχώρησή του είναι το νέο αποκλειστικό συμβόλαιο που έκλεισε με το HBO για την παραγωγή νέων projects. Αντικαταστάτης του στη 2η σεζόν θα είναι ο Alan Taylor στη σκηνοθεσία των επεισοδίων και την εκτέλεση παραγωγής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα