Η Ανέτ Αρτάνι καταθέτει μήνυση για απόπειρα βιασμού

Η Ανέτ Αρτάνι καταθέτει μήνυση για απόπειρα βιασμού
Ανέτα Αρτάνι Instagram

Η Ανέτ Αρτάνι καταθέτει μήνυση κατά μαέστρου, που την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά, σε σημείο απόπειρας βιασμού, όταν η ίδια ήταν μόλις 19 ετών.

Η Ανέτ Αρτάνι, η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story, μίλησε στην εκπομπή Love It και την Ιωάννα Μαλέσκου για την σεξουαλική παρενόχληση που εξελίχθηκε σε απόπειρα βιασμού από τον μαέστρο της, όταν η ίδια ήταν μόλις 19 ετών.

“Έγραφα με τον μαέστρο μου για 15 χρόνια. Ήταν ο άνθρωπος που τα μοιραζόμουν όλα. Όταν έμεινα ελεύθερη μου την “έπεσε” πολύ βαριά. Δηλαδή, σχεδόν πήγε να με βιάσει, τρεις φορές. Τότε θυμάμαι ότι προσβλήθηκε, όχι μόνο από την από την άρνηση μου αλλά επειδή με έπιασε πανικός, δεν μπορούσα να αναπνεύσω και του είπα ότι δεν θέλω να ξαναδουλέψω μαζί του. Ήμουν 19 χρονών, σε όσους με γνώρισε όλοι φοβήθηκαν και εξαφανίστηκαν. Βρήκα δικηγόρους και θα τον πάω στο δικαστήριο”, εξομολογείται η ίδια.

Τον Φεβρουάριο του 2021 η Ανέτ είχε αναφερθεί σε περιστατικά κακοποίησης που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της. Ήθελα να φύγω. Δεν άντεχα άλλο. Εξαιτίας του δεν πάτησα πόδι στην Αμερική (σ.σ. για να δει την οικογένειά της) για 7 χρόνια. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν. Αν ήταν τόσο άσχημα, γιατί έμενες; σε ρωτάνε. Όταν ο άλλος έχει μπει μέσα στο μυαλό σου, τόσο πολύ, σε κάνει να νιώθεις ότι εσύ φταις για όλα. Αν αλλάξεις εσύ, εγώ θα είμαι καλύτερος απέναντί σου” εξομολογείται η Ανέτ.

“Η γειτόνισσα κάλεσε μία φορά την αστυνομία, γιατί εγώ δεν μπορούσα να πάρω. Χτυπούσε το κεφάλι μου κάτω στο πάτωμα. Κατάφερα και έφυγα κρυφά. Δεν είπα “γεια” σε κανέναν”, αναφέρει η τραγουδίστρια, όταν καλείται να θυμηθεί την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε.

Στην συνέντευξη της στην Ιωάννα Μαλέσκου, αναφέρθηκε επιπλέον στη διαμάχη της με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς με αφορμή την μπαλάντα που έγραψαν μαζί με τίτλο Everytime. “Όλη αυτή η περίπτωση είναι μια μεγάλη πληγή για εμένα. Ξεκίνησε μια φιλία. Πήγαμε στο Fashion Week στη Νέα Υόρκη, μετά στο Μιλάνο ως καλεσμένες της Donatella. Ήμασταν μαζί σχεδόν για δύο μήνες και πήγαμε Los Angeles. Έκατσα στο πιάνο της και γράφαμε μαζί. Τι πιο όμορφο από το να μοιράζεσαι κάτι με έναν άνθρωπο. Την επόμενη μέρα, όταν έφυγα αφού έκλαιγε και με αγκάλιαζε, έγινε κάτι περίεργο. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “See you arround”, θα τα πούμε. Άλλαξε αριθμό και ισχυρίστηκε ότι έγραψε το τραγούδι μόνη της σε ένα ξενοδοχείο στη Γερμανία. Έμεινα. Την είχα σαν αδερφή μου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα