Ανέτ Αρτάνι: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την κακοποίηση που την ανάγκασε να φύγει από την χώρα

Ανέτ Αρτάνι: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την κακοποίηση που την ανάγκασε να φύγει από την χώρα
Ανέτ Αρτάνι SKAI

"Η γειτόνισσα κάλεσε την αστυνομία, γιατί εγώ δεν μπορούσα. Χτυπούσε το κεφάλι μου στο πάτωμα. Κατάφερα και έφυγα κρυφά" εξομολογήθηκε η Ανέτ Αρτάνι για την κακοποιητική σχέση που την ανάγκασε να φύγει από την χώρα.

Η Ανέτ Αρτάνι σε συνέντευξή της σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, μίλησε για την φυγή της από την Ελλάδα, στην κορύφωση της επαγγελματικής επιτυχίας της, εξαιτίας του φόβου της κακοποίησης που βίωνε από τον τότε σύντροφό της.

“Ήθλε να φύγω. Δεν άντεχα άλλο. Εξαιτίας του δεν πάτησα πόδι στην Αμερική (σ.σ. για να δει την οικογένειά της) για 7 χρόνια. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν. Αν ήταν τόσο άσχημα, γιατί έμενες; σε ρωτάνε. Όταν ο άλλος έχει μπει μέσα στο μυαλό σου, τόσο πολύ, σε κάνει να νιώθεις ότι εσύ φταις για όλα. Αν αλλάξεις εσύ, εγώ θα είμαι καλύτερος απέναντί σου” εξομολογείται η Ανέτ.

“Η γειτόνισσα κάλεσε μία φορά την αστυνομία, γιατί εγώ δεν μπορούσα να πάρω. Χτυπούσε το κεφάλι μου κάτω στο πάτωμα. Κατάφερα και έφυγα κρυφά. Δεν είπα “γεια” κανέναν” αναφέρει η τραγουδίστρια, όταν καλείται να θυμηθεί την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα