Big Brother: Η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια

Big Brother: Η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια
Glomex

Η συγκινητική εξομολόγηση της Άννας Μαρίας στο Big Brother. "Μου αρέσει η κακοκαιρία. Χαίρομαι, μελαγχολώ γιατί σκέφτομαι τα παιδικά μου χρόνια στο χωριό, όπου έζησα πολύ δύσκολα χρόνια".

Μια εξομολόγηση ψυχής έκανε τη Δευτέρα 21/9, από το δωμάτιο επικοινωνίας του ριάλιτι “Big Brother” η Άννα Μαρία, η οποία προκάλεσε συγκίνηση μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια.

“Μου αρέσει η κακοκαιρία. Χαίρομαι, μελαγχολώ γιατί σκέφτομαι τα παιδικά μου χρόνια στο χωριό, όπου έζησα πολύ δύσκολα χρόνια. Αλλά ήταν τόσο όμορφα. Ήταν δύσκολα γιατί οι γονείς μου έκαναν 4 παιδιά, δεν είχαν τις οικονομικές βάσεις, προσπαθούσαν μέρα με τη μέρα να μας προσφέρουν όσα μπορούσαν. Δεν μπορούσαν πάντα”, ξεκινάει την αφήγηση η παίκτρια του Big Brother.

“Αλλά είχα τόση αγάπη από την οικογένειά μου. Και την έχω ακόμα. Να φανταστείτε ότι δεν είχα ούτε μία ομπρέλα. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχα να πάρω ούτε ένα τοστ στο κυλικείο. Γιατί μπορεί οι γονείς μου να μου άφηναν χαρτζιλίκι, ωστόσο εγώ δεν το ξόδευα για να τα δίνω στο σπίτι”, περιγράφει συγκινημένη η Άννα Μαρία.

Στη συνέχεια η παίκτρια μίλησε για την υποτροφεία που κέρδισε αλλά και για τους φίλους που έχει εκτός παιχνιδιού, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει υπονοούμενα για τους συμπαίκτες της στο ριάλιτι: “Όποιον βοηθάει, να και μία μαχαιριά”, λέει.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα