Η Δούκισσα Νομικού δεν πήγε στο “Πρωινό” για να το παίξει ειδήμονας

Η Δούκισσα Νομικού δεν πήγε στο “Πρωινό” για να το παίξει ειδήμονας
PAPADAKIS PRESS / @Κώστας Μοσχόπουλος

Η Δούκισσα Νομικού μιλά στο NEWS 24/7 για το νέο της ξεκίνημα στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη και έρχεται με την ευγένειά της να τονίσει ότι δεν είναι εδώ "για να κάνει φανφάρες".

Είναι αναμφίβολα ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο που συζητήθηκε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο: Η λαμπερή Δούκισσα Νομικού επέστρεψε μετά από δύο χρόνια απουσίας στον ΑΝΤ1 και απέδειξε εκ νέου ότι ταιριάζει γάντι στο ύφος του σταθμού. Μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά, η Νομικού πήρε τη σκυτάλη και από σήμερα συμπαρουσιάζει την εκπομπή «Το Πρωινό» με τον βετεράνο Γιώργο Λιάγκα.

Η πρεμιέρα της εκπομπής έγινε σήμερα, Δευτέρα (5/9) με τηλεκριτικούς και κοινό να περιμένουν πώς και πώς την είσοδο της Νομικού και τη χημεία της με τον Λιάγκα. Έχει άλλωστε να καλύψει ένα μεγάλο κενό: η συμπαρουσίαση Σκορδά-Λιάγκα όπως και να το κάνουμε ήταν ιδιαίτερη και κομβική για τη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της εκπομπής. Η Δούκισσα Νομικού ωστόσο δεν είναι η Φαίη Σκορδά, και δεν θα έπρεπε να είναι: Είναι ένα φρέσκο πρόσωπο που δεν έχει ακόμα “καεί” από την πρωινή ζώνη (σ.σ.: άλλωστε στο βιογραφικό της έχει να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή από το 2009) και η ευγένεια και η ηρεμία της δεν θα πρέπει για κανέναν λόγο να ερμηνευτούν ως “μειονέκτημα”. Το αντίθετο μάλιστα.

Το NEWS 24/7 βρέθηκε στο γεύμα συντελεστών της εκπομπής που έλαβε χώρα στο εστιατόριο «Παπαδάκης» της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Κολωνάκι, και μεταξύ των γευστικότατων μεσογειακών πιάτων συνομίλησε με τη Δούκισσα Νομικού για τους στόχους της για την τρέχουσα σεζόν και τη βαρύτητα που θα δοθεί στην κοινωνική ατζέντα.

«Σίγουρα ο πρώτος στόχος είναι να περνάμε καλά. Δεν θέλω να πιεστούμε – θέλω να γυρνάω σπίτι μου, στην οικογένειά μου ήρεμη, να έχουμε περάσει ωραία. Μου έχει λείψει η επικοινωνία μου με τον κόσμο και μια πρωινή εκπομπή το έχει αυτό πάρα πολύ. Προσφέρει πάρα πολλά αυτή η επαφή. Σίγουρα δίπλα στον Γιώργο (Λιάγκα) θα μάθω πολλά» δήλωσε η εκθαμβωτική παρουσιάστρια.

«Μου δίνεται η ευκαιρία να πάρω θέση και φυσικά αν θεωρήσω ότι πρέπει να το κάνω, θα το κάνω. Θέλω όμως πρώτα να βρω τα πατήματά μου, να νιώσω ασφάλεια. Και η ομάδα του σταθμού είναι πολύ υποστηρικτική μαζί μου σε αυτό το κομμάτι, πριν καν ακόμα υπογράψω. Για μένα αυτή η εκπομπή είναι κάτι τελείως πρωτόγνωρο, στην πρωινή ζώνη όλοι οι προβολείς είναι πάνω σου. Επομένως το συζήτησα πολύ και είπα το “ναι” αλλά και ότι θέλω ταυτόχρονα να περάσουμε καλά.»

Είμαι ήρεμη δύναμη, δεν είμαι άνθρωπος της ίντριγκας. Δεν κάνω φανφάρες, απλά για να υπάρχουν

«Σκέφτηκα πολύ το κομμάτι των κοινωνικών θεμάτων, για παράδειγμα το δικαστικό ή το αστυνομικό ρεπορτάζ και αποφάσισα πολύ συνειδητά πως στην εκπομπή θέλω να έχω έναν άλλο στόχο. Δεν θέλω ακόμα να τοποθετούμαι σε αυτά τα θέματα. Ξέρω ότι η θεματολογία αυτή ενδιαφέρει πολύ τον κόσμο, υπάρχουν (όμως) άνθρωποι και συνεργάτες που είναι πολύ καλύτεροι γνώστες του αντικειμένου για να μιλήσουν για αυτά. Φυσικά και όταν προκύπτει στην ειδησεογραφία ένα θέμα όπως η κακοποίηση του γαϊδουριού στα Ιωάννινα και άλλα κοινωνικά ζητήματα, θα λέω την άποψή μου, όπως και έκανα σήμερα. Με ενδιαφέρει πολύ το ανθρώπινο κομμάτι. Στα τόσα χρόνια (της πορείας μου) νομίζω πως είμαι ήρεμη δύναμη, δεν είμαι άνθρωπος της ίντριγκας. Δεν κάνω φανφάρες, απλά για να υπάρχουν φανφάρες. Θέλω να είμαστε αγαπημένοι. Θα μπορούσαμε να κάνουμε οποιαδήποτε άλλη δουλειά – πάλι με την ίδια ευγένεια θα την αντιμετώπιζα.

Έτσι είμαι και στις διαπροσωπικές μου σχέσεις, δεν θέλω τα πολλά πολλά. Ξέρω ότι προφανώς και θα υπάρξουν, αλλά ο τρόπος που κι εγώ θέλω να τα διαχειρίζομαι πιστεύω θα είναι ο ίδιος, με τον οποίο το κάνω τόσα χρόνια» ανέφερε η Δούκισσα Νομικού στο NEWS 24/7.

PAPADAKIS PRESS / @Κώστας Μοσχόπουλος

 

Σίγουρα το στοίχημα του «Πρωινού» να ανέβει και τη νέα σεζόν στην πρώτη θέση είναι μεγάλο. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές, με την αισθητική της εκπομπής να είναι αναβαθμισμένη. Αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί και θα ισορροπήσει το νέο εγχείρημα, με τον έντονο χαρακτήρα του Γιώργου Λιάγκα και την καθησυχαστική παρουσία της Δούκισσας Νομικού να υπόσχονται έναν νέο συνδυασμό δυνάμεων και δυναμικών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα