Η “Φάρμα” έπιασε πάτο: Βρίζονται και πετούν φτυάρια – “Σκάσε γαμ@@@”

Διαβάζεται σε 2'
Η “Φάρμα” έπιασε πάτο: Βρίζονται και πετούν φτυάρια – “Σκάσε γαμ@@@”
Φάρμα Star Tv

Η κατάσταση στη “Φάρμα” του Star έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο. Ακραίες και απαράδεκτες δηλώσεις on camera.

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στη “Φάρμα”, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από τη συχνότητα του Star.

Οι παίκτες, σε κάθε επεισόδιο βγαίνουν εκτός εαυτού, με τη συμβίωση πλέον να είναι πάρα πολύ δύσκολη για όλους…

Οι παίκτες, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ήρθαν σε τεράστια ένταση, για ακόμη μια φορά. Πρωταγωνιστές στον τσακωμό ήταν ο Χρήστος Μέξης και ο Γιώργος Γιαννούλας.

«Γιαννούλα, δεν παίρνεις θέση ποτέ φίλε! Βάλε τα αρχ… επάνω σου και πάρε θέση! Είσαι μπροστά 15 φορές, είσαι αρχηγός, βάλε μια ισορροπία» τόνισε, μεταξύ άλλων ο παίκτης, με τον κλαρινιτζή από τα Τρίκαλα να του απαντά: «Εγώ δεν θέλω να είμαι άλλο εδώ… Είστε τοξικοί, ήρθα να παίξω άλλο παιχνίδι και εδώ παίζουμε άλλο παιχνίδι».

«Το επίπεδο έχει πάει στον πάτο και σκάβει κιόλας να βρει πετρέλαιο. Τόσο χαμηλά» είπε, στη συνέχεια, ο Χρήστος.

Λίγο μετά, ο Γιαννούλας πήρε το φτυάρι του και ξέσπασε κατά του του συμπαίκτη του. «Σε τι θες να πάρω θέση; Σε ποιο, αγόρι μου; Δεν σου λέω πριν λίγο. Τι τέλος πάντων, ρε μαλ…! Γυρνά πίσω, μου λες “πάρε θέση” και σου λέω “ρώτησέ με για να σου απαντήσω”. Σε ποιο θες να σου απαντήσω, ρε Μέξη; Τι θες να σου απαντήσω, ρε;».

Στη συνέχεια ο Γιώργος πέταξε οργισμένος στο έδαφος το φτυάρι του. «Θα με αφήσεις να τελειώσω; Μιλάς συνέχεια! Ησυχία! Σκάσε! Σκάσε γαμ… το στανιό μου! Θα με αφήσεις να σου μιλήσω; Μου λες να μιλήσω και δεν με αφήνεις να μιλήσω».

Το επίμαχο βίντεο της έντασης

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα