Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Η σειρά των σειρών έρχεται και το trailer είναι απολαυστικό

Διαβάζεται σε 2'
Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα
Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα YouTube

Η Τζέλα Δελαφράγκα -για την ακρίβεια η “κατάρα” της- επιστρέφει και όλη η ελληνική τηλεόραση μπαίνει σε μία σειρά.

Είκοσι τρία χρόνια μετά την ταινία “Το Κλάμα Βγήκε Από Τον Παράδεισο”, αφιερωμένη  στον ελληνικό κινηματογράφο, έρχεται “Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα“, μία σειρά – φόρος τιμής στις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες. Η σειρά των σειρών.

Μέσα από την κωμική ματιά των Ρέππα-Παπαθανασίου, επιστρέφουμε στο “Κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο”, αλλά όπως λένε οι δημιουργοί, “παρωδούμε τη σύγχρονη τηλεόραση” που τα έχει όλα.

Βροντάκηδες, Φορτουνάκηδες, βεντέτες, δράση, κλάμα, έρωτες, δράμα, πάθος και πολύ γέλιο.

Ο ALPHA έδωσε στη δημοσιότητα ένα χορταστικό και απολαυστικό trailer της σειράς, το οποίο μάς βάζει στην ατμόσφαιρα της σειράς, γεμάτο ατάκες που θα αφήσουν εποχή, αλμοδοβαρική αισθητική με ανεπανάληπτα κοστούμια, χτενίσματα και μακιγιάζ.

Τι θα δούμε στη σειρά:

Πελοπόννησος, σήμερα.

Ανάμεσα σε δύο χωριά, την Άνω και Κάτω Παπαριά εξελίσσεται μία ιστορία αγάπης Ρωμαίου και Ιουλιέτας… από εκεί και πέρα, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο! Αδίστακτοι επιχειρηματίες, διαπλοκή, οικογενειακή αλλοτρίωση, επαγγελματίες δολοφόνοι, εκβιασμοί, απαγωγές και κάθε είδους πιθανή και απίθανη ανατροπή θα συμβεί σε αυτή τη σειρά.

Ας είναι καλά το “Τζέλα Δ” και τα φουγάρα του, γιατί μπορεί ο αδέκαστος δικηγόρος Στέφανος Μπάρας να συνταξιοδοτήθηκε εις τας Αθήνας, αλλά η κατάρα της Τζέλας θα παραμείνει εις τους αιώνας.

Με ένα all-star cast ηθοποιών, σε ένα all-dream σκηνικό, αλμοδοβαρικά, υπέρλαμπρα ρούχα και εμβληματικό μακιγιάζ, θα απολαύσουμε την στροφή της τηλεόρασης από το γκλάμουρους βλαχομπαρόκ στην ελληνική ύπαιθρο και θα γελάσουμε με γαργαλιστικές ατάκες που όλοι έχουμε λατρέψει.

Ένα camp τηλεοπτικό αριστούργημα με σπιρτόζικες ιστορίες και αναμνήσεις που έχουν “γράψει” βαθιά μέσα μας και ίσως μας έχουν διαμορφώσει τηλεοπτικά.

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Δείτε το trailer

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα