Η Μισέλ Ομπάμα θα παρουσιάζει παιδική μαγειρική εκπομπή στο Netflix

Η Μισέλ Ομπάμα θα παρουσιάζει παιδική μαγειρική εκπομπή στο Netflix
@michelleobama / Instagram

Μαγειρική εκπομπή που θα συμπαρουσιάζει η Μισέλ Ομπάμα μαζί με δυο κούκλες κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον ερχόμενο Μάρτιο."¨Θα αφορά στο καλό φαγητό: να το ανακαλύπτουμε, να το μαγειρεύουμε και φυσικά να το τρώμε" αναφέρει η πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Αλλαγή καριέρας για την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, η οποία όπως ανακοίνωσε μέσω των social media θα επιστρέψει στο Netflix με ένα πρότζεκτ πάνω στο οποίο εργάζεται εδώ και καιρό. Ο λόγος για τη νέα παδιική εκπομπή μαγειρικής «Waffles + Mochi», την οποία η Ομπάμα θα συμπαρoυσιάζει μαζί με τις δύο ομώνυμες κούκλες…

Η εκπομπή που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου. «Μια εκπομπή που θα αφορά στο καλό φαγητό: να το ανακαλύπτουμε, να το μαγειρεύουμε και φυσικά να το τρώμε» επισημαίνει στην ανάρτησή της η Μισέλ Ομπάμα. «Αυτοί οι δύο (οι Waffles και Mochi) θα μας μεταφέρουν σε περιπέτειες σε ολόκληρο τον πλανήτη για να ανακαλύψουμε νέα συστατικά και να δοκιμάσουμε νέες συνταγές. Τα παιδιά θα τη λατρέψουν, αλλά ξέρω ότι και οι ενήλικες θα το καταδιασκεδάσουν και θα δίνουμε και μερικές συμβουλές για την κουζίνα. Με πολλούς τρόπους αυτή η εκπομπή είναι μία επέκταση της δουλειάς μου για τη στήριξη της υγείας των παιδιών ως Πρώτη Κυρία και για να είμαι ειλικρινής, εύχομαι ένα πρόγραμμα σαν αυτό να υπήρχε όταν οι κόρες μου ήταν μικρές» συνεχίζει στην ανάρτησή της.

Εξέφρασε επίσης την ευχή σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές για αρκετές οικογένειες «αυτή η εκπομπή να φέρει λίγο φως και γέλιο στα σπίτια σε όλο τον κόσμο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ με τη συνδρομητική πλατφόρμα: Πέρυσι το Netflix παρουσίασε το «Becoming», ένα ντοκιμαντέρ για την περιοδεία που πραγματοποίησε η Μισέλ Ομπάμα το 2019 και το 2020 σε 34 πόλεις των ΗΠΑ. Η περιοδεία περιλάμβανε δημόσιες εκδηλώσεις σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, όπου η σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ συνομιλούσε με το κοινό και προσωπικότητες, όπως η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η παρουσιάστρια Γκέιλ Κινγκ και ο ηθοποιός Στίβεν Κόλμπερτ.

Το ντοκιμαντέρ φέρει τον ίδιο τίτλο με την αυτοβιογραφία της Ομπάμα, στην οποία μιλά μεταξύ άλλων για τη μητρότητα και την πολιτική. Το βιβλίο έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα, γεγονός που το ανέδειξε ως την πιο επιτυχημένη αυτοβιογραφία όλων των εποχών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα