Η συγκινητική αποκάλυψη του Τάσου Κωστή για τις μεταγλωττίσεις

Η συγκινητική αποκάλυψη του Τάσου Κωστή για τις μεταγλωττίσεις
O ηθοποιός Τάσος Κωστής. GLOMEX

Μια στιγμή την οποία θυμάται και συγκινείται μοιράστηκε ο ηθοποιός Τάσος Κωστής, μιλώντας για την αγάπη που λαμβάνει από μικρούς και μεγάλους ως "Πούμπα". Τι δήλωσε για τη μάχη με τον καρκίνο.

Καλεσμένος στην εκπομπή “φλΕΡΤ” βρέθηκε ο ηθοποιός Τάσος Κωστής το απόγευμα της Πέμπτης. Ο γνωστός ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” αναφέρθηκε στη συγκίνηση που νιώθει για τα παιδιά που τον αναγνωρίζουν για τις μεταγλωττίσεις του.

“Ένιωθα πόσες ψυχές της παιδικής ηλικίας με κουβαλάνε μαζί τους και ανατρίχιαζα και έκλαιγα.. Είναι από τα ωραιότερα πράγματα που έχω κάνει στην καριέρα μου ως ηθοποιός”, είπε ο ηθοποιός.

Ενώ για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, παραδέχτηκε ότι εκείνος ήταν που υποστήριζε την οικογένειά του, καθώς δεν ήθελε να τον λυπάται κανένας.

“Δεν θέλω να με λυπούνται. Πολεμούσα εκείνη την ώρα και δεν ήθελα με λυπούνται. Πολεμάω εκείνη την ώρα και δεν θέλω να τα σκέφτομαι αυτά. Δεν νικάω ποτέ στη ζωή μου εγώ, είμαι ισοπαλία. Έτσι και με τον καρκίνο είμαστε ισόπαλοι”.

Από τον Πούμπα μέχρι τον Μπαλού, ο Τάσος Κωστής έχει δανείσει τη φωνή του σε πολλούς αγαπημένους χαρακτήρες παιδικών σειρών και ταινιών.

Δείτε παρακάτω τις καλύτερες μεταγλωττίσεις του δημοφιλούς ηθοποιού:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα