Η Τσαπανίδου μιλά για τον θάνατο του άνδρα της από ηλεκτροπληξία

Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου καλεσμένη της εκπομπής "Στη φωλιά των Κου Κου"
Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου καλεσμένη της εκπομπής "Στη φωλιά των Κου Κου" STAR

Είναι αδύνατο να ξαναγυρίσουμε στο χθες. Το χθες τελείωσε, σημειώνει η δημοσιογράφος απευθυνόμενη σε όσους βίωσαν μια παρόμοια απώλεια

Η ιστορία της απώλειας της δημοσιογράφου Πόπης Τσαπανίδου πριν από κάποια χρόνια είναι λίγο πολύ γνωστή. Η παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου του Star ήταν έγκυος στις δίδυμες κόρες της, όταν ο σύζυγός της σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία.

"Αν μου το 'λεγες ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν τέτοιες ζωές θα σου έλεγα "έλα μωρέ θα βγαίναν σαλεμένοι μεγαλώνοντας οι άνθρωπο αυτοί" γιατί δεν το περνάς εύκολα αυτό, αλλά έχω να σου πω ότι γίνεται" σχολίασε καλεσμένη της πρωινής εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου".

Μέσα από τις δυσκολίες μπορείς να γίνεις καλύτερος άνθρωπος, να καταλάβεις την αξία της ζωής και να "βγεις με πολύ μικρές πληγές" σημείωσε στη συνέχεια. "Το λέω μέσα από την καρδιά μου για να το ακούσει η μία, οι δύο γυναίκες. Γι' αυτές που με βρίσκουν στα social media και μου λένε "έχασα τον άντρα μου, περνάει όλο αυτό;". Γι' αυτό το λέω δεν μου αρέσει συνέχεια να γυρνάω σε αυτό" πρόσθεσε.

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει εκμυστηρευτεί σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι εκτός βέβαια από το θάνατο του συζύγου της, είχε δει την μικρότερη αδερφή της να χάνει τη ζωή της σε ηλικία μόλις 12 ετών. Η ίδια σήμερα λέει με σιγουριά. "Αρκεί να πάρεις απόφαση ότι η ζωή πάει μπροστά. Είναι αδύνατο να ξαναγυρίσουμε στο χθες. Το χθες τελείωσε, δεν θα ξαναγυρίσουμε ποτέ στο χθες" και συμπληρώνει: "Γελάς ξανά από την πρώτη στιγμή, γιατί καταλαβαίνεις την αξία της ζωής".

SHARE:

24Media Network