J2US: Αγνώριστος ο Σαρμπέλ στη σκηνή – Το Twitter θυμήθηκε τα νιάτα του

J2US: Αγνώριστος ο Σαρμπέλ στη σκηνή – Το Twitter θυμήθηκε τα νιάτα του
Ο Σαρμπέλ στο J2US Glomex

Ο Σαρμπέλ εμφανίστηκε ως guest στο "J2US" και ξεσήκωσε το κοινό με τις μεγάλες επιτυχίες του. Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα. Πώς σχολίασε το Twitter την παρουσία του.

Για ένα ακόμη Σάββατο επέστρεψε το J2US στον Alpha και οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προσπαθώντας να αποσπάσουν την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή, δηλαδή τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Σταμάτη Φασουλή, τη Δέσποινα Βανδή και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Ωστόσο, η βραδιά είχε και πολλές εκπλήξεις όπως και καλεσμένους. Ένας από αυτούς, που βρέθηκε στη σκηνή του J2US για να ξεσηκώσει το κοινό, ήταν ο Σαρμπέλ ο οποίος υπήρξε ένας από τους αγαπημένους τραγουδιστές τη δεκαετία του 2000. Υπενθυμίζεται ότι κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο το 2004.

Ο Σαρμπέλ, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο εξωτερικό και έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί στην Ελλάδα, τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως τα “Σε πήρα σοβαρά”, “Σοκολάτα”, “Τάξε μου”, αλλά και το “Yassou Maria”, που είχε ερμηνεύσει στη Eurovision το 2007. Επίσης, τραγούδησε το νέο του κομμάτι με τίτλο “Μου ‘χεις πάρει το μυαλό”.

“Παντρεύτηκα το 2014, ζω στο Λονδίνο και πηγαινοέρχομαι στο Ντουμπάι. Ασχολούμαι με διάφορες επιχειρήσεις, όχι με το τραγούδι. Με το τραγούδι μόνο στην Ελλάδα ασχολούμαι όταν έρχομαι. Ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η Ελλάδα. Είμαι εδώ αυτή την περίοδο γιατί κυκλοφόρησε το νέο μου τραγούδι”, είπε ο ίδιος στο τέλος της εμφάνισής του.

Ο Σαρμπέλ πραγματικά εντυπωσίασε με την παρουσία του, καθώς έχει αλλάξει αρκετά μετά από τόσα χρόνια, ενώ ενθουσίασε με τις χορευτικές του ικανότητες. Το Twitter, πάντως, απόλαυσε την εμφάνισή του και θυμήθηκε την εποχή που ο τραγουδιστής ήταν μεγάλο όνομα στην Ελλάδα, κάνοντας χιούμορ.

J2US: Τα σχόλια για τον Σαρμπέλ στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα