Καινούργιου – Μικρούτσικος: Άγριος καυγάς on air – Η ατάκα που εκνεύρισε τον παρουσιαστή

Διαβάζεται σε 3'
Κατερίνα Καινούργιου Ανδρέας Μικρούτσικος
Κατερίνα Καινούργιου Ανδρέας Μικρούτσικος glomex

Απίστευτη ένταση στην εκπομπή “Super Katerina” της Παρασκευής (02/02) με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο να επιδίδονται σε έναν διάλογο γεμάτο “καρφιά” και ειρωνεία.

“Κόκκινο” χτύπησε η ένταση στο πλατό του “Super Katerina” το πρωί της Παρασκευής ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με αφορμή ένα πείραγμα που έκανε στον αέρα η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Στην εκπομπή προβλήθηκε ρεπορτάζ για τον φημολογούμενο χωρισμό της Μαριάντας Πιερίδη με τον Δημήτρη Κατριβέση και η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από τον συνεργάτη της να σχολιάσει αν το επιθυμούσε το θέμα, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να αρνείται. Η παρουσιάστρια τότε με περιπαικτική διάθεση τον ρώτησε αν ήθελε να πει κάτι για το αγροτικό, αφού προηγουμένως εκείνος είχε τοποθετηθεί για τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Και κάπου εκεί ήρθε η έκρηξη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος φανερά ενοχλημένος είπε στην Κατερίνα Καινούργιου πως τον ειρωνεύεται συνέχεια και πως “παίζει με τη φωτιά”.

“Για το αγροτικό έχω να πω πολλά αλλά δεν είναι της κλάσης σου”, είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποφεύγοντας να κοιτάξει στα μάτια την παρουσιάστρια, η οποία του απάντησε πως “πίστεψέ με όλα τα ξέρω, για όλα είμαι ενήμερη και διαβάζω πολύ περισσότερο από ό,τι νομίζεις”.

Δείτε τον διάλογό τους:

Μικρούτσικος: Ειρωνεύεσαι συνέχεια και αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι παίζεις με τη φωτιά.

Καινούργιου: Εσύ να δεις πόσο.

Μικρούτσικος: Εσύ να δεις πόσο. Εγώ το πολύ-πολύ να χάσω τη δουλειά μου. Εσύ δεν θα χάσεις τη δουλειά σου, θα χάσεις άλλα πράγματα.

Καινούργιου: Τι θα χάσω, δεν κατάλαβα. Θέλω να μου πεις.

Μικρούτσικος: Είναι άσκηση για το σπίτι.

Καινούργιου: Όχι, δεν μπορούμε να λέμε τέτοια στους τηλεθεατές και είναι και προσβλητικό. Θα χάσω τι; Την αξιοπρέπειά μου; Τον εαυτό μου; Πες μου τι μπορεί να χάσω, και εγώ μπορεί να χάσω τη δουλειά μου από κάποιο λάθος […] Κάθε μέρα με ρωτάνε όλοι ‘γιατί σου επιτίθεται ο Ανδρέας; Τι του έχεις κάνει;

Μικρούτσικος: Το ίδιο κάθε μέρα ρωτάνε και εμένα. Ότι δεν με σέβεσαι […] Εσύ το ξεκίνησες, να πω τη γνώμη μου ή να μιλήσω για το αγροτικό. Είσαι είρων, αυτό είναι προσβλητικό απέναντί μου. Κατά τη γνώμη μου ένας που προσβάλλει έναν άνθρωπο έτσι, προσβάλλει πρώτα τον εαυτό του.

Καινούργιου: Έκανες λογοπαίγνιο με το αγροτικό και τον Στέφανο Κασσελάκη, το είπες χιουμοριστικά φαντάζομαι και εγώ σου απάντησα χιουμοριστικά. Δεν υποτιμώ κανένα αγροτικό […] Σε αγαπώ και σε σέβομαι πάρα πολύ, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος, σε θαυμάζω, σε έχω πολύ ψηλά, έχω δει την καλοσύνη της ψυχής σου, δεν ξέρω αν έχεις κάτι μαζί μου. Αν θες να το συζητήσουμε και εκτός. Αν έχεις κάποιο θέμα με τη θεματολογία της εκπομπής μπορείς να μιλήσεις είτε με τον project manager ή με την αρχισυνταξία, εγώ ακούω κάποιες οδηγίες, αλλά νομίζω σου δείχνω άπειρο σεβασμό. Όλο αυτό δεν αφορά τους τηλεθεατές.

Μικρούτσικος: Όταν μου θέτεις τέτοια ερωτήματα.. δεν έχεις καμία πρόθεση αστείου, έχεις πρόθεση κριτικής.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα