Καίτη Γαρμπή: Ψηφιοποιήθηκε το video clip του “Ελλάδα, χώρα του φωτός”

Καίτη Γαρμπή: Ψηφιοποιήθηκε το video clip του “Ελλάδα, χώρα του φωτός”
Η Καίτη Γαρμπή στη σκηνή της Eurovision YouTube

Ψηφιοποιήθηκε το video clip της ελληνικής συμμετοχής του 1993, "Ελλάδα χώρα του φωτός", με την Καίτη Γαρμπή να τρελαίνει τότε την Ευρώπη με την iconic εμφάνισή της.

Λίγες ώρες μάς χωρίζουν από τον τελικό του 67ου ευρωπαϊκού διαγωνισμού της Eurovision που πραγματοποιείται στο Λίβερπουλ για λογαριασμό της Ουκρανίας και οι eurofans τέτοιες ημέρες θυμούνται τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις που άφησαν ιστορία.

Μία από αυτές, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα ήταν και η συμμετοχή της χώρας στη Eurovision 1993 στην Ιρλανδία με εκπρόσωπο την Καίτη Γαρμπή και το “Ελλάδα χώρα του φωτός“, το video clip του οποίου ψηφιοποιήθηκε και προβλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (12/05) μέσα από το “Στούντιο 4”.

Σε αυτό η Καίτη Γαρμπή τραγουδάει για τη μεγάλη πνευματική και πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας από το νησί της Ύδρας, δείχνοντας παράλληλα τις ομορφιές του νησιού.

Το τραγούδι ερμηνεύτηκε το βράδυ εκείνο έκτο σε σειρά εμφάνισης, μετά τη Δανία με τους Tommy Seebach Band και το “Under stjernerne på himlen” και πριν το Βέλγιο με τη Barbara Dex και το “Iemand als jij”.

Στο τέλος της ψηφοφορίας, είχε λάβει 64 βαθμούς, τερματίζοντας 9ο ανάμεσα σε 25 συμμετοχές.

Καίτη Γαρμπή – Ελλάδα χώρα του φωτός

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα