Καίτη Ιμπροχώρη: Οι “χρυσές” συνεργασίες, η απόφαση να μην κάνει παιδιά και ο θείος της, Γιάννης Δαλιανίδης

Καίτη Ιμπροχώρη: Οι “χρυσές” συνεργασίες, η απόφαση να μην κάνει παιδιά και ο θείος της, Γιάννης Δαλιανίδης
Καίτη Ιμπροχώρη glomex

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show της Τρίτης ήταν η ηθοποιός Καίτη Ιμπροχώρη σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη.

Την ηθοποιό Καίτη Ιμπροχώρη φιλοξένησε στο πλατό του The 2Night Show της Τρίτης (07/03) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η ηθοποιός του θεάτρου και του Ελληνικού Κινηματογράφου έκανε τη δική της αναδρομή στην καριέρα της και θυμήθηκε τις συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, η Ρένα Βλαχοπούλου και ο Κώστας Βουτσάς, ενώ εξήγησε τους λόγους που δεν της αρέσει να μιλάει για εκείνη.

Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου, είναι σαν να μπαίνω μέσα στη ζωή τους και δεν μου αρέσει αυτό, μπορεί να μη θέλει ο άλλος. Δεν μου άρεσε ποτέ. Μου αρέσει να μιλάω για την κοινωνία, για το θέατρο πρώτα απ’ όλα, για το πώς βαδίζουμε ως χώρα, είμαι θα έλεγα μάλλον πολιτικοποιημένη σε όλα. Δεν μου έκαναν ποτέ πρόταση να ασχοληθώ με την πολιτική, καμία σχέση. Βοηθάω μέσα από το θέατρο, μέσα από το ΣΕΗ που ήμουν κάποτε και πρόεδρος”, δήλωσε η ηθοποιός.

Η ίδια εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους δεν απέκτησε ποτέ παιδιά αλλά και γιατί δεν την ενδιέφερε ο γάμος.

“Δεν παντρεύτηκα ποτέ, δεν με ενδιέφεραν αυτά τα κοινωνικά, να κάνω παιδιά. Αλλά συζούσα πολλά χρόνια, δεν ήθελα ούτε να κάνω πολιτικό γάμο. Αγαπάω πολύ τα παιδιά αλλά δεν ήθελα να κάνω δικά μου. Ήμουν πολύ εντάξει με τους γονείς μου, δεν είχα περιορισμό στην σκέψη, στη γνώση, στη ζωή. Συζητούσα, μιλούσα. Για μένα ήταν πάντα πάνω από όλα η οικογένεια, ίσως γιατί έζησα καλά με τους δικούς μου. Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για το γάμο και τα παιδιά. Πήγαινα από παλιά σε ιδρύματα και φροντίζω διάφορα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τις “χρυσές” εποχές του Κινηματογράφου, η Καίτη Ιμπροχώρη αποκάλυψε πως θείος της ήταν ο μεγάλος σκηνοθέτης Γιάννης Δαλιανίδης και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής άγνωστες πτυχές της ζωής και της σχέσης τους.

Ο Γιάννης Δαλιανίδης ήταν θείος μου. Και βέβαια είχαμε πολύ διαφορετικές απόψεις σε πολλά πράγματα, μαλώναμε συνεχώς αλλά με αγαπούσε και τον αγαπούσα πολύ. Ήταν υπέροχος […] Δεν έλεγε ποτέ του ψέμματα. Έλεγε ό,τι πίστευε”, είπε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα