Καλό Μεσημεράκι: “Γλέντι” στο twitter – Ατελείωτο τρολάρισμα στην τελευταία εκπομπή

Καλό Μεσημεράκι: “Γλέντι” στο twitter – Ατελείωτο τρολάρισμα στην τελευταία εκπομπή

Χαμός στο twitter με την τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά για φέτος. Οι καλεσμένοι που πέρασαν από το "Καλό Μεσημεράκι" και τα σχόλια των τηλεθεατών.

Αυλαία έριξε για φέτος η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό Μεσημεράκι” στον ΣΚΑΙ, μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν που κράτησε συντροφιά σε πλήθος τηλεθεατών.

Ο γνωστός παρουσιαστής με το αιχμηρό του χιούμορ, την Βάνια στο πλάι του και τους Alcatrash στα decks, χάρισε γέλιο σε πολύ κόσμο, ειδικά κατά την περίοδο της καραντίνας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (28/06), στην τελευταία του εκπομπή για φέτος, από το πλατό πέρασαν πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι που ήταν στην επικαιρότητα αυτή τη χρονιά.

Ένα από τα εξέχοντα πρόσωπα που βρέθηκαν στο πλατό ήταν η Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία προκάλεσε “χαμό” αφού εμφανίστηκε με τα μαύρα γυαλιά της.

Επίσης, στην εκπομπή είδαμε τις διάσημες influencers Ιωάννα Τούνη, Δήμητρα Αλεξανδράκη και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να εντυπωσιάζουν ντυμένες νυφούλες.

Πέρασμα έκανε, ακόμη, η Δήμητρα Κατσαφάδου, που βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο της εκπομπής, αλλά και ο Τούρκος παραγωγός του “Survivor” Ατζούν Ιλιτζαλί.

Φυσικά, από το πλατό δεν έλειψε ο Γιώργος Λιβάνης, ο σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη από το “Survivor”, που σχολιάστηκε έντονα αυτή τη σεζόν.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που είτε βρέθηκαν στην εκπομπή είτε μίλησαν σε ζωντανή σύνδεση ήταν και ο Αντώνης Ρέμος, η Έλενα Πολυκάρπου, η Κατερίνα Καινούργιου, το Γωγουλίνι, οι παίκτες του “House of Fame” και άλλοι.

Ένα από τα highlights της τελευταίας εκπομπής ήταν η εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία μάλιστα τραγούδησε, ενώ το “Καλό Μεσημεράκι” έκλεισε με τον Διονύση Σχοινά και τις επιτυχίες του.

Καλό Μεσημεράκι: Πώς σχολίασε το twitter την τελευταία εκπομπή

Οι τηλεθεατές και χρήστες του twitter σχολίασαν με χιούμορ την τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ενώ το hashtag #kalomesimeraki ήταν πρώτο trend.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα