Καπουτζίδης: “Δεν θυμάμαι πώς ήμουν πριν την αποκάλυψη της σεξουαλικότητας μου”

Καπουτζίδης: “Δεν θυμάμαι πώς ήμουν πριν την αποκάλυψη της σεξουαλικότητας μου”
Γιώργος Καπουτζίδης glomex

Ο Γιώργος Καπουτζίδης για την απελευθέρωση που βίωσε όταν μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του και τη μεγαλύτερη επιτυχία του που είναι η ελευθερία του.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο “Στούντιο 4” της ΕΡΤ ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας μεταξύ άλλων για την ευεργετική επίδραση που είχε στη ζωή του η αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς του.

Μιλώντας για την έννοια της ελευθερίας, η οποία όπως είπε αποτελεί για εκείνον τη μεγαλύτερη επιτυχία του, ανέφερε πως η αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς του ήταν για εκείνον μια στιγμή απελευθέρωσης, τονίζοντας πως δεν θυμάται πώς ήταν ο ίδιος πριν από αυτό.

“Όλα αυτά έχουν ένα πλαίσιο ελευθερίας και είναι πολύ ωραίο να είσαι ελεύθερος. Σταδιακά και στην ουσία θέλω να αφήνω σιγά σιγά βαρίδια και δεσμεύσεις. Θα ήθελα το 24ωρο να είναι δικό μου και μόνο δικό μου. Το ένιωσα στην καραντίνα αυτό. Το ότι μπορούσα να διαχειριστώ το 24ωρο μου όπως το ήθελα και να μην πάω σε κανένα ραντεβού για δουλειά μου ήταν υπέροχο”, δήλωσε ο ηθοποιός αρχικά.

Μιλώντας για τη ζωή στην Αίγινα όπου περνά μεγάλο μέρος της ζωής του πια, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε πως η ζωή στο νησί τον κάνει να νιώθει ότι είναι ελεύθερος, που αποτελεί και το ζητούμενο για εκείνον στη ζωή του και που του έχει δώσει τη μεγαλύτερη χαρά και ευτυχία.

“Η ζωή στην Αίγινα με κάνει να νιώθω ότι είμαι ελεύθερος που είναι και αυτό που θέλω να νιώθω στη ζωή μου και είναι αυτό που μου έχει δώσει τελικά τη μεγαλύτερη χαρά και τη μεγαλύτερη ευτυχία. Έχετε δείξει πολλά θεατρικά και πολλές σειρές, όμως νομίζω ότι η μεγαλύτερη επιτυχία που έχω στη ζωή μου είναι η ελευθερία που απέκτησα. Δεν την είχα πάντα. Πάντοτε έχουμε δεσμεύσεις, εξαρτήσεις, πάντα προσπαθούμε να πετύχουμε κάτι και τώρα απλώς απολαμβάνω την ελευθερία μου”, δήλωσε.

Ερωτηθείς για το πώς το κατάφερε αυτό, ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος ανέφερε πως δεν έχει εξαρτήσεις, από τη δημοσιότητα, την αναγνωρισιμότητα και τα χρήματα, δεν έχει εξαρτήσεις από ουσίες και τέλος, έχει ωραίες σχέσεις με λίγους ανθρώπους.

Ο ίδιος έκανε τη δική του αναδρομή για τη χρονιά που πέρασε και δήλωσε πως ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, καθώς μεταξύ άλλων ξεκίνησε με έναν θάνατο –έφυγε από τη ζωή ο καλός του φίλος και συνεργάτης του Πάνος Νάτσης-, όμως όπως είπε “ήταν και αυτή μία χρονιά συνειδητοποίησης και μία χρονιά που αποτέλεσε ένα κομβικό σημείο. Βλέπεις ότι αυτά που θεωρείς δεδομένα μπορούν να χαθούν ανά πάσα στιγμή. Η ηρεμία της καρδιάς, του μυαλού, το σώμα, όλα μπορούν να χαθούν. Για αυτό και θέλω όταν έχω τη δυνατότητα να είναι και τα τρία καλά, να το απολαμβάνω και να μην ψάχνω το κάτι παραπάνω, να το αναγνωρίζω εκείνη τη στιγμή που συμβαίνει”.

Μάλιστα, μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του όταν μετά τη Eurovision νοσηλεύτηκε για 10 ημέρες με 40,8 πυρετό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα