Κατερίνα Γερονικολού: “Αποκάλυψα τις πληγές μου δημόσια και γι’ αυτό μαλάκωσαν”

Κατερίνα Γερονικολού: “Αποκάλυψα τις πληγές μου δημόσια και γι’ αυτό μαλάκωσαν”
Η Κατερίνα Γερονικολού στο The 2night Show Glomex

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για την καταγγελία της περί bullying στο θέατρο, για τη στήριξή της στη Ζέτα Δούκα και τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Όσα είπε η γνωστή ηθοποιός.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” ήταν το βράδυ της Τετάρτης (14/04) η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία μίλησε για τη δημόσια καταγγελία για bullying από τον Γιώργο Κιμούλη στο θέατρο που έκανε πριν μερικές βδομάδες και τη στήριξή της στη Ζέτα Δούκα, στο πλαίσιο του ελληνικού #MeToo.

“Νιώθω ότι βγήκα προς τα έξω κι ότι μπορώ να κοιτάξω τους υπόλοιπους συναδέλφους στα μάτια. Να ξέρω ότι δεν κρύβω κάποιες πληγές, αλλά τις αποκάλυψα δημόσια και για αυτό μαλάκωσαν. Η Ζέτα Δούκα δεν είναι φίλη μου αλλά την εκτιμώ κι επαγγελματικά και σε προσωπικό επίπεδο. Βλέποντάς την να ξεγυμνώνεται έτσι και να ξεδιπλώνει όλο αυτό που προφανώς την έτρωγε και να το επαναφέρει μετά από τόσα χρόνια, μου προκάλεσε πολύ έντονα συναισθήματα που δεν ήξερα ότι τα είχα. Δηλαδή αν τα λέγαμε πριν από δύο χρόνια για κάποια πληγή ή συνεργασία, ίσως να σου έλεγα όλα καλά γιατί έχουν περάσει οκτώ χρόνια και δεν το σκέφτομαι. Όταν όμως βλέπω έναν πληγωμένο άνθρωπο, αισθάνθηκα σαν αδερφή της και σαν να το έχω πάθει κι εγώ. Επομένως ήταν αυθόρμητο να θέλω να την στηρίξω δημόσια. Δεν το έκανα για να μιλήσω για εμένα αλλά για να την στηρίξω και τελικά όλο αυτό λειτούργησε σαν ένα κύμα με πολλή αγάπη”, δήλωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, επίσης, για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, καθώς και τη σχέση της με την πεθερά της, αναφέροντας σχετικά:

“Στην καραντίνα μαγείρεψα. Μείναμε μαζί με τη μαμά του Γιάννη για 10 μέρες στο ίδιο σπίτι. Ενώ η μητέρα του με λατρεύει και με αγαπάει, όταν ο γιος της μαγείρευε για να φάμε όλοι μαζί, ένιωθε ένα σφίξιμο, δεν της άρεσε και μου είπε: “θα σε μάθω εγώ να μαγειρεύεις” και της απάντησα “μα δε θέλω, μια χαρά είμαστε και έτσι”. Δεν της άρεσε. Εμένα δεν ιδρώνει το αυτί μου. Νιώθω καλά. Κάνω τόσα άλλα πράγματα…Έχω μαγειρέψει και ο Γιάννης μου είπε ότι δεν του αρέσει, μια φορά, δεύτερη φορά… Ο Γιάννης είναι πολύ ειλικρινής και αυθεντικός άνθρωπος. Τη θέλω την ειλικρίνεια. Έκανα κριθαρότο με ταχίνι και δεν του άρεσε. Ό,τι κι αν φτιάχνω δεν ικανοποιείται. Γενικά δεν του αρέσουν τα φαγητά που κάνω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα