Κατερίνα Καινούργιου: Το “καρφί” για Βασάλο – “Αν δεν του αρέσει εκεί που είναι, ας πάει άλλος”

Διαβάζεται σε 2'
Κατερίνα Καινούργιου: Το “καρφί” για Βασάλο – “Αν δεν του αρέσει εκεί που είναι, ας πάει άλλος”

Η παρουσιάστρια σχολίασε αρνητικά μία δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου για τη συμμετοχή του στην τηλεόραση.

Με καυστικό τρόπο σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου την τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου σχετικά με τη θέση και τον ρόλο του στην τηλεόραση.

Ο ίδιος ανέφερε στο YouTube πως “είμαι πολύ σφιγμένος στην τηλεόραση, γιατί δεν έχω χώρο. Κάποιες φορές κάνω πράγματα στην τηλεόραση που δεν συμφωνώ 100% αλλά ξέρω ότι θα με οδηγήσουν κάπου”.

Αυτή η ατάκα έφερε και το αρνητικό σχόλιο της παρουσιάστριας, που είπε στην εκπομπή “Super Katerina”: “Μιλάει αυθόρμητα και τον καταλαβαίνω. Όμως, από την άλλη, αν δεν του αρέσει εκεί που είναι υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά, δημοσιογράφοι και κόσμος που θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Αν δεν θες μια θέση ή μια δουλειά καλύτερα να πεις ας έρθει ένας άλλος που το έχει πραγματικά ανάγκη. Ξέρετε πόσα παιδιά μου στέλνουν καθημερινά μηνύματα και μου ζητάνε δουλειά; Το λέω επειδή πληρώνεται ο Κωνσταντίνος για να είναι εκεί, δεν το κάνει τσάμπα”, ανέφερε αρχικά για να προσθέσει:

“Επίσης, νομίζω ότι του δίνεται χώρος στην εκπομπή της Σίσσυς. Αν έχεις ένα πρόβλημα, πας και το συζητάς. Κάποιοι μπορεί όχι αλλά οι περισσότεροι που είμαστε εδώ είμαστε για βιοποριστικούς λόγος αλλά και το αγαπάμε αυτό που κάνουμε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα