Κατερίνα Καινούργιου: Επέστρεψε στο “Ευτυχείτε” – Οι πρώτες δηλώσεις μετά το νοσοκομείο

Κατερίνα Καινούργιου: Επέστρεψε στο “Ευτυχείτε” – Οι πρώτες δηλώσεις μετά το νοσοκομείο
Η Κατερίνα Καινούργιου video printscreen (open tv)

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στο "Ευτυχείτε" το πρωί της Δευτέρας. Όσα δήλωσε για την περιπέτεια της υγείας της.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στο “Ευτυχείτε” το πρωί της Δευτέρας (28/6), μετά την απουσία της από την εκπομπή της Παρασκευής (25/6) για λόγους υγείας.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια βρέθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο νοσοκομείο, μετά από την έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε ξαφνικά. Η ίδια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια, ενώ όπως έγινε αργότερα γνωστό, αισθάνθηκε έντονες λιποθυμικές τάσεις και ζαλάδα.

Όπως ήταν φυσικό η ίδια δεν εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στο πλατό της εκπομπής “Ευτυχείτε”, η οποία βγήκε χωρίς την ίδια στον “αέρα”.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση μέσα από το ιδιωτικό θεραπευτήριο.

“Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Θα ακολουθήσω μια διαδικασία προληπτικών εξετάσεων… Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια”, ζήτησε η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από το νοσοκομείο

Με νέα ανάρτησή της, το Σάββατο (26/6) η Κατερίνα Καινούργιου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως όλα είναι καλά με την υγεία της και ευχαρίστησε τους πάντες για τα τρυφερά τους μηνύματα. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως η περιπέτεια της υγείας της οφείλεται σε έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος.

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και τα μηνύματά σας! Μπήκα στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία… έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και είμαι καλά…

Το τελευταίο διάστημα έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος… θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω κάτι σε όλους. Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε… να μη νιώθετε τύψεις όταν ξεμένετε από ενέργεια…”, έγραψε μεταξύ άλλων.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση:

instagram @katken85

Σήμερα, Δευτέρα η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στο “Ευτυχείτε” και στην έναρξη της εκπομπής μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη νοσηλεία:

“Καλή εβδομάδα. Καλημέρα σε όλους. Σας ευχαριστώ πολύ για την Παρασκευή, ευχαριστώ και όλους εσάς. Συγγνώμη αν σας αναστάτωσα. Είχα δύσπνοιες, έντονους πονοκεφάλους. Δεύτερη φορά σε ένα τρίμηνο. Όλα είναι καλά. Μην πιέζεστε. Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Γιατί αν δεν έχουμε υγεία, όλα τα άλλα… Οι εξετάσεις ήταν για προληπτικούς λόγους. Όλα είναι εντάξει. Η περιπέτεια αυτή δεν έχει καμία σχέση με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού”, δήλωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του Open.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα