Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί θα εμφανιστεί με μαγιό στην εκπομπή της τη Δευτέρα

Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί θα εμφανιστεί με μαγιό στην εκπομπή της τη Δευτέρα
Η Κατερίνα Καινούργιου Instagram@katken85

Σε ρυθμούς Eurovision κινείται η ελληνική τηλεόραση και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της ανέφερε τον μοναδικό λόγο που θα την κάνει να εμφανιστεί με μαγιό στην εκπομπή της Δευτέρας.

Στο Λίβερπουλ χτυπάει τις τελευταίες ημέρες η καρδιά της Ευρώπης λόγω του 67ου ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision και οι πρωινές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης έχουν ήδη ξεκινήσει τα στοιχήματα για τη χώρα που θα βρεθεί φέτος στην κορυφή.

Τα φαβορί αρκετά και το κάθε ένα με το δικό του φανατικό κοινό, όπως στην περίπτωση της Φινλανδίας με τον αντισυμβατικό Käärijä και το “Cha Cha Cha” να προκαλεί φρενίτιδα στους eurofan και να φλερτάρει ανοιχτά με τη νίκη.

Ο Käärijä, ο ιδιαίτερος χορός του στη σκηνή της Eurovision αλλά και το πράσινο μπολερό του έχει ταράξει όμως και την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μέσα από το “Super Katerina” της Παρασκευής (12/05) δήλωσε πως εάν κερδίσει τον διαγωνισμό η Φινλανδία θα βγει στην εκπομπή της φορώντας μαγιό!

“Το χειροκρότημα το κέρδισε ο ‘μπολερό’. Ο ‘μπολερό’ θα τρελαθώ! Αν κερδίσει ο ‘μπολερό’, θα βγω με μαγιό στην εκπομπή, αλήθεια σου λέω και δεν θέλω”, δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, η οποία δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τη εκπρόσωπο της Σουηδίας, Loreen, που και εκείνη είναι ένα από τα φαβορί για τη νίκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα