Κατερίνα Στανίση: Η συνεργασία με τη Λένα Πλάτωνος και το παράπονο για τα ΜΜΕ

Κατερίνα Στανίση: Η συνεργασία με τη Λένα Πλάτωνος και το παράπονο για τα ΜΜΕ
Κατερίνα Στανίση και Λένα Πλάτωνος glomex

Η δημοφιλής λαϊκή ερμηνεύτρια μίλησε για το τραγούδι "Ανθρωποφάγοι", για τα ΜΜΕ που δεν την στηρίζουν, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καλλιτέχνες εν μέσω πανδημίας.

Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” βρέθηκε καλεσμένη η λαϊκή τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία της με τη Λένα Πλάτωνος και την Μυρτώ Κοντοβά για ένα νέο τραγούδι.

Ο λόγος για το κομμάτι “Ανθρωποφάγοι”, σε στίχους της Μυρτώς Κοντοβά και μουσική Λένας Πλάτωνος. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό ζεϊμπέκικο που ερμηνεύει η Κατερίνα Στανίση. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 21/10 και αποτελεί μία από τις πιο ανατρεπτικές συνεργασίες που έχουμε δει.

“Αυτή η συνεργασία ήταν να γίνει χρόνια πριν. Όμως αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει” ανέφερε η δημοφιλής τραγουδίστρια στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Παράλληλα, δήλωσε περήφανη “που η Ελλάδα αναγνωρίζει την αξία της”, αν και όπως είπε τα μέσα ενημέρωσης δεν την αντιμετώπισαν όπως θα έπρεπε και δεν την υποστήριξαν ποτέ.

“Τα ΜΜΕ δεν με αντιμετωπίζουν όπως θα έπρεπε. Δεν έχω βοηθηθεί ποτέ”, είπε με παράπονο.

Ακόμη αναφέρθηκε στην περίοδο που βιώνουμε, χαρακτηρίζοντάς τη καταστροφική λόγω του κορονοϊού, μιας και οι καλλιτέχνες πλήττονται οικονομικά ανεπανόρθωτα, ενώ αποκάλυψε πως δεν θα συμμετείχε ποτέ σε talent show.

“Δεν θα δεχόμουν να με κρίνει ένας άλλος συνάδελφος. Θα δεχόμουν να με κρίνει κάποιος που ξέρει από μουσική”, είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα