Κάτια Ταραμπάνκο: Απαντά πρώτη φορά για την αμοιβή των 10.000 ευρώ στο Survivor

Κάτια Ταραμπάνκο: Απαντά πρώτη φορά για την αμοιβή των 10.000 ευρώ στο Survivor
Κάτια Ταραμπάνκο Glomex

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποφάσισε να δώσει τη δική της απάντηση στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αμοιβή 10.000 ευρώ ανά εβδομάδα στο Survivor και για το συμβόλαιο που δεν είχε ρήτρα αποχώρησης.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν το πρωί της Πέμπτης (24/03) η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία πριν από μερικές μέρες αποχώρησε από το Survivor.

Το γνωστό μοντέλο θέλησε να τοποθετηθεί για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αμείβεται με “αστρονομικά” ποσά από την παραγωγή του Survivor κατά τη συμμετοχή της, λέγοντας στην παρουσιάστρια: “Μου δίνεις μια πολύ καλή πάσα, προκειμένου να τοποθετηθώ για το συμβόλαιο. Αυτό που γράφτηκε και ακούστηκε και θεωρώ πως επηρέασε και τον κόσμο, γιατί με είδε και εκτός για κάποιο διάστημα, δεν ισχύει. Και θα βάλω και μια τελεία εκεί πέρα”.

Αναφερόμενη στο γεγονός ότι μπήκε στο Survivor για δεύτερη φορά (αφού συμμετείχε και στο περσινό), είπε: “Μπήκα στο Survivor, γιατί ήθελα να κλείσω έναν κύκλο. Πέρυσι, είχα φύγει από τους γιατρούς, οπότε έπρεπε να κλείσει ο κύκλος. Μου έστελναν μηνύματα πριν μπω, ότι θέλουν να με δουν ξανά μέσα και σκεφτόμουν ότι πρέπει να το κάνω, πρέπει να το δοκιμάσω ξανά και ό,τι γίνει. Με ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου, γιατί είναι η δύναμή μου”.

Survivor: Το συμβόλαιο και η αμοιβή της Ταραμπάνκο

Το προηγούμενο διάστημα τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για αμοιβή 10.000 ευρώ ανά εβδομάδα για τη συμμετοχή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο φετινό Survivor, με την ίδια να το αρνείται. Πάντως, αν λάβουμε υπόψιν αυτό το ποσό και δεδομένου πως τα πρώτα πλάνα της προβλήθηκαν την Πέμπτη (10/02) και αποχώρησε πέντε εβδομάδες αργότερα, την Τετάρτη (16/03), τότε το μοντέλο αποχώρησε πλουσιότερη κατά 50.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η Κάτια Ταραμπάνκο κατά τη συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του ριάλιτι, λάμβανε αμοιβή 5.500 ευρώ την εβδομάδα.

Επίσης, πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα πολύ καλό συμβόλαιο, που δεν είχε ρήτρα αποχώρησης. Δηλαδή αν ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς, δεν θα χρειαζόταν να αποζημιώσει την Acun Medya.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα