Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Δεν είναι “ολοκλήρωση” ο γάμος και η μητρότητα

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Δεν είναι “ολοκλήρωση” ο γάμος και η μητρότητα
Κωνσταντίνα Μιχαήλ Instagram: constantinamihail

"Δεν χρειάζεται κανείς να δικαιολογείται, δεν είναι ενοχή. Δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να γίνω μάνα και δεν χρειάζεται", τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

Καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή “ΦλΕΡΤ” βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17/2 η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία μίλησε για τα στερεότυπα που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία σχετικά με την “ολοκλήρωση” μιας γυναίκας, τονίζοντας πως “πρέπει να πάψουμε να θεωρούμε ότι μια γυναίκα πρέπει να έχει αναφορά στον άντρα της και στα παιδιά της για να είναι ολοκληρωμένη”.

“Αισθάνομαι όλο και πιο ολοκληρωμένη. Η ελληνική κοινωνία σε άλλα είναι μοντέρνα αλλά κυρίως είναι παραδοσιακή έως και συντηρητική. Η γυναίκα για να ολοκληρωθεί έχει αναφορά στον γάμο της και στα παιδιά, τα οποία είναι το θαύμα της ζωής όπως το ονόμασαν. Όμως αυτό δεν είναι για όλες”, δήλωσε η ηθοποιός.

Ενώ συνέχισε: “Η φύση σου αφήνει τον χώρο να αυτο-ολοκληρωθείς με πάρα πολλές ενέργειες. Πρέπει να πάψουμε να θεωρούμε ότι μια γυναίκα πρέπει να έχει αναφορά στον άντρα της και στα παιδιά της για να είναι ολοκληρωμένη, παρά μόνο όταν το θεωρεί. Δεν χρειάζεται κανείς να δικαιολογείται, δεν είναι ενοχή. Δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να γίνω μάνα και δεν χρειάζεται”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα