Κωνσταντίνος Βασάλος: Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο Survivor All Star

Κωνσταντίνος Βασάλος: Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο Survivor All Star
Κωνσταντίνος Βασάλος Instagram / @costavasaloshd

Τις πληροφορίες που τον θέλουν να συμμετέχει στο Survivor All Star επιβεβαίωσε ο πρώην παίκτης Κωνσταντίνος Βασάλος. Πώς το ανακοίνωσε. "Θέλω να με ψηφίσετε" δήλωσε.

Σίγουρη είναι πλέον η συμμετοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου στο φετινό Survivor All Star, αφού ο personal trainer και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον θέλουν να πηγαίνει Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος εμφανίστηκε σε βίντεο του Fipster, φίλου του και συμπαίκτη του στο Asia Express, και ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Εσείς που βλέπετε τον Φίλιππο, ρίξτε μία ψήφο και για μένα όταν είμαι Survivor. Ξέρετε εσείς. Το ξέρει όλος ο κόσμος, ψέματα θα λέμε; Θέλω να με ψηφίσετε. Το προετοιμάζουμε λίγο – λίγο. Αν πάω τελικό και κερδίσω, θα κάνω ένα Q&A να πω όλα τα κουτσομπολιά που δεν είδατε στην κάμερα. Μπορώ να πω ό,τι έγινε στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ τα διαδικαστικά. Εάν είναι κάτι για κράξιμο, θα κράξω. Από τώρα μέχρι τον Ιούλιο θα το λες σε κάθε βίντεο. Θέλω μόνο μια ψήφο αν πάω τελικό… θα παίξουμε για να κερδίσουμε, σκεφτόμαστε θετικά”, είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Υπενθυμίζεται πως το NEWS 24/7 είχε γράψει εδώ και καιρό πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος “κλείδωσε” τη συμμετοχή του στο Survivor All Star.

Δείτε το βίντεο από το 10ο λεπτό και μετά:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα