Κώστας Νικούλι: “Πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί”

Κώστας Νικούλι: “Πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί”
Κώστας Νικούλι Glomex

Ο Κώστας Νικούλι που πρωταγωνιστεί στον "Σασμό" μίλησε για τον ρόλο του Πετρή, που αναμένεται να ολοκληρωθεί, αλλά και για την καταγωγή του από την Αλβανία.

Στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε καλεσμένος χθες, Δευτέρα (17/01), ο νεαρός ηθοποιός Κώστας Νικούλι, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά “Σασμός”.

Ο ηθοποιός, που υποδύεται τον “Πετρή” στη δραματική σειρά του Alpha, αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του την προηγούμενη βδομάδα, αφού όπως έγινε ήδη γνωστό, ο συγκεκριμένος ήρωας αναμένεται να πεθάνει.

Ο Κώστας Νικούλι μίλησε, επίσης, για την καταγωγή του από την Αλβανία, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου. Θυμάμαι από μικρός ότι η ταυτότητά μου δεν ήταν μπλε, ήταν ροζ και έγραφε πάνω Νικούλι και πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί για να πιάσουμε σειρά για ανανέωση. Πάντα έκανα διακοπές στην Αλβανία το καλοκαίρι. Μας έπαιρνε ο παππούς μου 1η Ιουνίου και μας έφερνε μέσα Σεπτέμβρη. Μιλάω τη γλώσσα, αλλά όχι με τόση άνεση”.

Ο ίδιος τόνισε πως ρατσισμός μπορεί να υπάρξει με το καθετί, λέγοντας:

“Στο σχολείο με έκαναν να νιώθω παρείσακτος, αλλά όχι τόσο για την καταγωγή μου. Παρείσακτος μπορεί να νιώσεις κάπου που δεν θέλουν να βρίσκεσαι. Ο ρατσισμός υπάρχει με το καθετί. Εγώ κάπως υπερηφανευόμουνα και έλεγα ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να ντρέπομαι. Τα παιδιά είναι αθώα και δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό, τι μπορεί να προκαλέσεις στον άλλον. Εμένα αυτό που μου προκάλεσαν είναι να είμαι πιο δυνατός, να μην ντρέπομαι και να μην κρύβομαι. Το πρόβλημα της κοινωνίας είναι ο ξένος, ο φόβος. Όταν κάτι δεν έχεις τη δύναμη να το αγκαλιάσεις και αν το μελετήσεις και να το ψάξεις και μάλλον από βαρεμάρα δεν θες να μπεις σε αυτή τη διαδικασία, τότε παίρνεις απόσταση και λες αυτό είναι κάτι ξένο που θα μου κάνει κακό”.

Όσο για το εάν έχει υπάρξει πρόοδος πλέον, ο νεαρός ηθοποιός δήλωσε:

“Πιστεύω ότι πλέον έχουμε περάσει σε μία κοινωνία που αυτά έχουν εξαλειφθεί. Υπάρχει μία εξέλιξη, έχουμε κάνει βήματα μπροστά, απλά από ότι βλέπουμε, έχει περάσει σε άλλη φάση και τώρα μπορεί να μην είναι ένα παιδί από την Αλβανία, αλλά ένα παιδί, με άλλο θρήσκευμα, με διαφορετική σεξουαλικότητα και άλλα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version