Κόβεται το Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα

Κόβεται το Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα

Σαρωτικές οι αλλαγές στον ANT1, που επιβάλλουν το τέλος της βραδινής εκπομπής με το Γιώργο Λιάγκα

Τέλος το βραδινό show με τον Γιώργο Λιάγκα, Late Night. Τεράστιες ανατροπές στο πρόγραμμά του ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για το υπόλοιπο της σεζόν, με στόχο να χτυπήσει τον ανταγωνισμό. Μπορεί να βρισκόμαστε ήδη στις αρχές Γενάρη και τα υπόλοιπα κανάλια να προωθούν τις νέες τους εκπομπές, όμως ο σταθμός του Αμαρουσίου κρατά ακόμη τα χαρτιά του κλειστά. Με μόνο teaser τα reality “Ο Εργένης” και “Hell’s Kitchen”, φαίνεται πως στον ΑΝΤ1 σχεδιάζουν σαρωτικές αλλαγές. Η πρώτη από αυτές ήρθε μόλις τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Η εκπομπή Late Night, με τον Γιώργο Λιάγκα διακόπτεται με απόφαση του σταθμού.

Σε επικοινωνία του News 24/7 με υπεύθυνους του καναλιού, μας ενημέρωσαν πως ο ΑΝΤ1 προσανατολίζεται σε ριζική ανανέωση του προγράμματος και δη της βραδινής ζώνης, με αποτέλεσμα το πρόωρο τέλος του Late Night. Σύμφωνα πάντα με το κανάλι του Αμαρουσίου, ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει στο δυναμικό του σταθμού και πιθανότατα θα αναλάβει καθήκοντα σε άλλη ζώνη προβολής.

Παράλληλα, φαίνεται πως αυλαία ρίχνει και το 2night Show, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Ωστόσο, το τελευταίο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα. Από τον ΑΝΤ1 κρατούν ακόμη κλειστά τα χαρτιά τους, αναφορικά με το τι θα προβάλλεται αργά το βράδυ από τούδε και στο εξής, με τις αποφάσεις του καναλιού να ανακοινώνονται σύντομα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα