Λάμπρος Κωνσταντάρας: Αμηχανία στον ΣΚΑΪ με την ευχή του για το 2024

Διαβάζεται σε 2'
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Αμηχανία στον ΣΚΑΪ με την ευχή του για το 2024
O Λάμπρος Κωνσταντάρας PRINTSCREEN

Γιατί έφεραν αμηχανία οι ευχές του Λάμπρου Κωνσταντάρα, κατά τη διάρκεια του εορταστικού προγράμματος του ΣΚΑΪ.

Στον ΣΚΑΪ υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά την Παραμονή Πρωτοχρονιάς και έκαναν ποδαρικό στο 2024 με μία εκπομπή γεμάτη τραγούδι, χαρά, αισιοδοξία και τον Χρήστο Φερεντίνο που μαζί με τους τηλεθεατές γιόρτασαν την «Πρωτοχρονιά με φίλους!».

Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν ήταν γεμάτο λαμπερούς καλεσμένους, ενώ η βραδιά είχε πολύ τραγούδι, χορό και κέφι.

Το εντυπωσιακό τσιφτετέλι της Πηγής Δεβετζή

Κατά τη διάρκεια των ευχών από τους καλεσμένους της εορταστικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ξεκίνησε να λέει τις δικές του ευχές για το νέο έτος.

Μόνο που οι υπόλοιποι στην παρέα σάστισαν, καθώς δεν περίμεναν να ακούσουν τη συγκεκριμένη ημέρα μία ευχή με έναν τέτοιο παραλληλισμό.

«Επειδή τα τελευταία χρόνια λέμε ότι από τύχη ζούμε με όλα τα δεινά που μας βρίσκουν, εννοείται υγεία αλλά και τύχη.. Γιατί και στον Τιτανικό είχαν υγεία… Και καλή τύχη» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, με τους καλεσμένους της εορταστικής εκπομπής του ΣΚΑΪ να κοιτούν με αμηχανία και ορισμένους να χτυπούν το τραπέζι τους.

«Αμάν ρε Λάμπρο σήμερα» είπε η Κατερίνα Καραβάτου, με τον Χρήστο Φερεντίνο να λέει: «Ξεκινήσαμε… Τι γίνεται ρε αγόρι μου; Ρε τον Λάμπρο. Τι τον φέρατε ρε παιδιά;»

«Να σε καλούμε κάθε χρόνο σε ρεβεγιόν» σχολίασε από τη μεριά του ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα