Λαζόπουλος για φωτιά στο Μάτι: “Συνάντηση ανικανότητας – Κι εμένα μου έλεγαν να διορίσω κόσμο”

Λαζόπουλος για φωτιά στο Μάτι: “Συνάντηση ανικανότητας – Κι εμένα μου έλεγαν να διορίσω κόσμο”

Καυστικός ο Λάκης Λαζόπουλος στο Αλ-Τσαντίρι για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι το περασμένο καλοκαίρι που είχε σαν αποτέλεσμα 100 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος την αντίδραση της κρατικής μηχανής τις κρίσιμες ώρες της πυρκαγιάς στο Μάτι το περασμένο καλοκαίρι.

“Η ικανότητα στον άνθρωπο είναι να μπορεί αν δράσει στο σωστό δευτερόλεπτο. Γιατί στις συμφορές, ο χρόνος τρέχει αλλιώς, αλλά εμείς ψάχνουμε να βάλουμε τους δικούς μας στις θέσεις”, είπε για να συνεχίσει:

“Αλλά κάποια στιγμή θα τους βρούμε μπροστά μας. Αυτό έγινε εκεί, συνάντηση ανικανότητας. Και δεν μιλάω για τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες ως μονάδες αλλά για τους πάνω. Άγνοια διαχείρισης. Θα έρθουν κι άλλες συμφορές. Αλλά έτσι γίνεται με τους διορισμούς. Πριν δυο χρόνια με πήρε μια θεία μου, μου λέει μωρέ τόσους ξέρεις χώσε την κόρη μου κάπου. Λέω, τι ξέρει να κάνει; Δεν ξέρει, μου λέει, βρες εσύ. Είναι έξυπνη; Καθόλου μου λέει. Βάλτη μου λέει να σηκώνει τηλέφωνα. Και απαντάω, αν αρπάξει φωτιά, τη βάλουν να σηκώνει τηλέφωνα, και δεν ξέρει τι οδηγίες να δώσει θα καούν εξήντα σπίτια. Αυτό που συνέβη στο Μάτι δεν είναι δόλος αλλά βαριά αμέλεια. Θα έπρεπε να υπάρχει απόδοση ευθύνης πραγματική”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα