Mad VMA 2020: Οι μεγάλοι νικητές των βραβείων και οι εκρηκτικές εμφανίσεις

Mad VMA 2020: Οι μεγάλοι νικητές των βραβείων και οι εκρηκτικές εμφανίσεις

Για 17η χρονιά, τα MAD Video Music Awards προσέφεραν μία εκρηκτική μουσική βραδιά, με σπουδαίες εμφανίσεις, βραβεύσεις και όμορφες στιγμές, ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία. Αναλυτικά οι βραβεύσεις.

Παρά τις συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία και χωρίς την παρουσία του κόσμου, τα Mad Video Music Awards 2020 έμειναν πιστά στη διαχρονική τους παρουσία, προσφέροντας μία συναρπαστική μουσική βραδιά από το MEGA.

Σπουδαίοι καλεσμένοι, καλλιτέχνες από πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής, πρόσωπα της showbiz, κωμικοί, και η… σταθερή αξία της παρουσίασης του μουσικού διαγωνισμού, ο Θέμης Γεωργαντάς, μαζί με την Κόνι Μεταξά στα backstager, παρήλαυναν στο stage για εκρηκτικές εμφανίσεις, δυνατές ερμηνείες και τις παραδοσιακές βραβεύσεις.

Mad Clip και Josephine, Έλενα Παπαρίζου, Λένα Ζευγαρά, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελένη Φουρέιρα, Toquel, Τάμτα, SNIK, Solmeister και Marseaux, ΜΕΛΙSSES και Natasha Kay έντυσαν τη βραδιά με εντυπωσιακές σκηνικές παρουσίες και ερμηνείες.

Όπως ήταν λογικό, το πρόγραμμα, η σκηνική παρουσία και αρκετές από τις ατάκες, προσαρμόστηκαν και επικεντρώθηκαν στις συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία, η οποία όμως δεν εμπόδισε τα θετικά vibes όσων ανέβηκαν στο stage.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις:

Για το «Best Hip-Hop Urban Video», o Mad Clip βραβεύτηκε από τις Δήμητρα Αλεξανδράκη και Ιωάννα Τούνη για την επιτυχία «Hustla».

Φελίσια Λαπάτη και Super Κική απένειμαν το βραβείο για το “Best Hip-Hop Track” στον Toquel για το τραγούδι “Business”.

Για το «Best Video Of The Year», η Τάμτα και ο Snik βραβεύτηκαν για το τραγούδι «Senorita» από τον Αντώνη Δημητριάδη και τη Ζωή Δημητράκου.

Οι MEΛISSES παρέλαβαν από την Μαίρη Συνατσάκη και τον Διονύση Αντζαράκη το βραβείο «Best Group». Επίσης, το «Δεν Έχω Ιδέα» από το Χρήστο Μάστορα βραβεύτηκε ως «Best Song» από τον Πύρρο Δήμα.

Εν συνεχεία, η Έλενα Παπαρίζου παρέλαβε από τις Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαρία Σολωμού το «Best Female Adult».

Για το «Best Female Modern» βραβεύτηκε η Ελένη Φουρέιρα από τους Δημήτρη Ουγγαρέζο και Κόνι Μεταξά.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρέλαβε το «Best Male Adult» από την Ελεονώρα Μελέτη.

Το «Best Male Modern» απονεμήθηκε στον SΝΙΚ από τη Δανάη Μπάρκα.

Η Ilenia Williams με το Νίκο Γιαννουλίδη απένειμαν το βραβείο «Best Duet» στην Ελένη Φουρέιρα και τον Claydee για το «Loquita».

Το βραβείο «Best New Comer» παρέλαβε η Λένα Ζευγαρά από την Κατερίνα Καινούργιου και το Νίκο Κοκλώνη.

Τέλος, ο Έκτορας Μποτρίνι και η Σάσα Σταμάτη απένειμαν το νεοφερμένο βραβείο «Best Viral» στους Νικόλα Ράπτη και Φάνη Λαμπρόπουλο που το “εγκαινίασαν” με το show «Παρασκευάς».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα