Maestro: Κυκλοφόρησε το trailer του δεύτερου κύκλου – Συγκλονιστικές εξελίξεις

Διαβάζεται σε 2'
Maestro: Κυκλοφόρησε το trailer του δεύτερου κύκλου – Συγκλονιστικές εξελίξεις

Καθηλωτικό το trailer του δεύτερου κύκλου του Maestro, που σύντομα επιστρέφει στις οθόνες μας. Πού και πότε θα το δούμε.

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής. Κι αυτό διότι, κατά τη διάρκεια της προβολής του πρώτου επεισοδίου για τον δεύτερο κύκλο του Famagusta, προβλήθηκε το trailer του δεύτερου κύκλου του Maestro.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αναμένεται στις 16 Μαΐου στις 22:40 στο MEGA. Θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το Maestro θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, 4 επεισοδίων. Αυτή αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 επίσης από το MEGA και το Netflix.

Όπως προδίδει και το παρακάτω video, το πρώτο κιόλας επεισόδιο του δεύτερου κύκλου φαίνεται πως θα είναι καθηλωτικό, αφού έρχονται συνταρακτικές αποκαλύψεις και νέα τροπή στη σειρά.

Δείτε το συναρπαστικό trailer:

Maestro: Οι πληροφορίες της σειράς

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη

Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Πρωτότυπη μουσική: Κώστας Χρηστίδης
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2023-2024

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα