Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μάς σύστησε το νεότερο μέλος του casting

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μάς σύστησε το νεότερο μέλος του casting
Maestro MEGA

Το Maestro επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων, που εκτός από τις καθηλωτικές εξελίξεις, θα δούμε και νέα πρόσωπα.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον β’ κύκλο του “Maestro“, με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει και τους πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, το οποίο καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό εντός και εκτός συνόρων, μετά τη διεθνή πρεμιέρα του στο Netflix, να βρίσκονται άλλοτε στους Παξούς και άλλοτε στην Αθήνα για τα νέα επεισόδια.

Οι εξελίξεις αναμένονται καθηλωτικές, και παρά το γεγονός ότι οι ηθοποιοί της σειράς κρατούν επτασφράγιστο μυστικό το τι θα δούμε στα νέα επεισόδια, ο δημιουργός της σειράς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από τα γυρίσματα, δίνοντας μία μικρή γεύση για το τι να περιμένουμε.

Το ίδιο έκανε και στην τελευταία του ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, καθώς μάς σύστησε το νεότερο μέλος του casting, που δεν είναι άλλο από το τηλεοπτικό παιδί του, από τη σχέση του με την Αλεξάνδρα (Στεφανία Γουλιώτη), η οποία στο τέλος του πρώτου κύκλου επιστρέφει στους Παξούς για να ανακοινώσει στον Ορέστη ότι είναι έγκυος.

Το νεότερο μέλος στο cast του Maestro έκανε την πρώτη του guest εμφάνιση“, έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με ένα βρέφος.

Υπενθυμίζεται πως ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου του δεύτερου κύκλου, θα είναι “Mother (Μητέρα)”

Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα