Μαρία Κοζάκου: “Η Eurovision είναι το πιο queer γεγονός που μπορούν να δουν οι 13χρονοι”

Μαρία Κοζάκου: “Η Eurovision είναι το πιο queer γεγονός που μπορούν να δουν οι 13χρονοι”
Η Μαρία Κοζάκου glomex - ant1

Η Μαρία Κοζάκου μίλησε για την εμπειρία της Eurovision, αλλά και για το παρασκήνιο πίσω από την απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη σε ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε.

Στο “The 2night Show” βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Κοζάκου το βράδυ της Δευτέρας (30/05), όπου μίλησε για την εμπειρία της Eurovision 2022, αλλά και για το ρατσιστικό σχόλιο που είχε δεχθεί ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

«Η τηλεόραση -και θα έπρεπε και το ραδιόφωνο- ούτε είναι, ούτε θα πρέπει να είναι καφενείο. Πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος. Ωστόσο, η Eurovision είναι το πιο queer γεγονός που μπορεί αν δει ο 13χρονος, η 13χρονη μαζί με τους φίλους, την παρέα τους και την οικογένειά τους. Είναι queer από μόνη της η Eurovision», είπε αρχικά η Μαρία Κοζάκου.

Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε στο ομοφοβικό σχόλιο “κακιά αδερφή” κατά του Γιώργου Καπουτζίδη, αλλά και στο παρασκήνιο πίσω από την “πληρωμένη” απάντησή του.

«Θα ήταν λίγο περίεργο κι υποκριτικό να μην κάνουμε κάποιο σχόλιο (για την ομοφοβική επίθεση), απλά και μόνο επειδή αυτό εκφράστηκε με λέξεις του παρουσιαστή ή της παρουσιάστριας. Το είχαμε συζητήσει πριν… Είναι σαν να ανοίξαμε ανοιχτές θύρες. Δεν είμαστε πια στη φάση “ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, αρκεί να μην με ενοχλεί”, είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά, κάτι καλό γίνεται, αλλά η τηλεόραση είναι λίγο συντηρητική..», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα