Γιώργος Καπουτζίδης: “Η πιο δύσκολη Eurovision” – Τι απάντησε για το ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε

Γιώργος Καπουτζίδης: “Η πιο δύσκολη Eurovision” – Τι απάντησε για το ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε
Ο Γιώργος Καπουτζίδης papadakispress

Με πατερίτσα στο Ελ. Βενιζέλος ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του και τις δυσκολίες που του προκάλεσε. Τι είπε για το "αδερφή είμαι, αλλά όχι κακιά".

Από τις ευχάριστες νότες της μουσικής βραδιάς του Σαββάτου ήταν αναμφίβολα η αποστομωτική απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη σε ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε.

“Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή”, είπε ο σκηνοθέτης και σχολιαστής της Eurovision, σε ένα αφοπλιστικό σχόλιο που εξέπληξε ευχάριστα.

Χθες, ο Γιώργος Καπουτζίδης έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος από το Τορίνο, όπου μίλησε στις κάμερες για τη “δύσκολη” όπως τη χαρακτήρισε φετινή πρόκληση. Με πατερίτσα και με το χέρι σε νάρθηκα, ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε: “Να μην πω ψέματα ήταν η πιο δύσκολη Eurovision φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω την Μαρία Κοζάκου γιατί δεν είναι δεδομένο ότι ο συνάδελφός σου θα σε βοηθά να δένεις τα κορδόνια ή να σου ανοίγει το μπουκάλι”.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης papadakispress


Όσο για τα αποτελέσματα της βραδιάς, είπε: “Θεωρώ δίκαιη τη νίκη της Ουκρανίας. Οκ το τραγούδι αλλά μετρά και το συναίσθημα. Τους βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους εκεί πάνω και χτυπά η καρδούλα σου, ξέρεις τι έχουν περάσει. Ξέρουμε και το σχολιαστή τους, ο οποίος ήταν σε καταφύγιο. Δεν γίνεται ψυχρά. Πολύς κόσμος συγκινήθηκε για αυτό είχε τόσο μεγάλη διαφορά στο televoting”.

Τέλος, σε ερώτηση για το σχόλιό του στο ομοφοβικό σχόλιο, ξεκαθάρισε: “Δεν χρειάζεται να τα συζητάμε αυτά. Αυτά τα λέμε όταν τα λέμε κι αν τα αναλύουμε και πολύ, χάνει την αξία του”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα