Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ: Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς “Παγιδευμένοι” – Πώς πήρε τον ρόλο

Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ: Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς “Παγιδευμένοι” – Πώς πήρε τον ρόλο
ΑΝΤ1

Η Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ θα πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο "Παγιδευμένοι". Η υπόθεση, οι ηθοποιοί και τα 120 δοκιμαστικά.

Πριν από λίγες ημέρες, δόθηκε το σύνθημα για την έναρξη των γυρισμάτων της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι”.

Η κάμερα άναψε και το δυνατό της καστ άρχισε να ζωντανεύει τους ήρωες και τη γεμάτη ανατροπές ιστορία της σειράς, η οποία θα προβληθεί στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, τη σεζόν 2022-2023, και θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με την καταιγιστική πλοκή της.

ΑΝΤ1

Η υπόθεση της σειράς “Παγιδευμένοι”

Η δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού ενώνει τον δρόμο μιας δικηγόρου και ενός Εισαγγελέα.

Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις με τα πρόσωπα που είναι γύρω τους.

Αναζητώντας τον ένοχο και τα πραγματικά γεγονότα, όλοι παγιδεύονται μέσα στη δίνη μεγάλων μυστικών και έντονων συναισθημάτων.

Κανείς δεν είναι αθώος, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Πόσα πρόσωπα μπορεί να έχει η αλήθεια και πόση οδύνη μπορεί να κρύβει μέσα της;

ΑΝΤ1

Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ: Πώς πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς θα δούμε τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη (Δημήτρης Μαρκέτος) στον ρόλο ενός εισαγγελέα που προσπαθεί να αποδώσει πραγματική δικαιοσύνη μετά από τη δολοφονία ενός κοριτσιού και την πρωτοεμφανιζόμενη Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη) στο ρόλο της δικηγόρου που θα τον βοηθήσει.

Όπως έγινε γνωστό στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος, χρειάστηκε να γίνουν 120 δοκιμαστικά για τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ ήταν μία από τις γυναίκες ηθοποιούς που έκαναν δοκιμαστικό, αλλά πήρε κατευθείαν τον ρόλο, καθώς από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε τους υπεύθυνους, η οποίοι “είδαν” στο πρόσωπό της την ηρωίδα Άννα Ροδίτη.

Η ίδια ζούσε στο Λονδίνο και αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για να παρευρεθεί στο δοκιμαστικό. Είχε πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή της, γι’ αυτό και διάβασε το σενάριο από το αεροδρόμιο καθώς πήγαινε στο κάστινγκ.

Τελικά, ήταν τόσο καλή στην ερμηνεία της που πήρε αμέσως τον ρόλο. Επέστρεψε στο Λονδίνο, έκλεισε το σπίτι που είχε εκεί και γύρισε στην Ελλάδα όπου και εγκαταστάθηκε.

ΑΝΤ1


Οι ηθοποιοί που παίζουν

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Αθηνά Ροδίτου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Πορφύρη, Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη.

Στο ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου ο Παύλος Ορκόπουλος

Στο ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου ο Στέφανος Κυριακίδης

Στο ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη η Ντίνα Μιχαηλίδου

Στο ρόλο της Υβόννης Χατζή η Ταμίλλα Κουλίεβα

Στο ρόλο της Χρύσας η Σοφία Φαραζή

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα