MasterChef 3: Διαγωνίστηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο και αγκαλιάστηκε απ’ τους κριτές

MasterChef 3: Διαγωνίστηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο και αγκαλιάστηκε απ’ τους κριτές

Ο ευγενικός και χαμογελαστός Αριστοτέλης μπήκε στο πλατό του MasterChef καθισμένος στο αναπηρικό του αμαξίδιο και έφτιαξε για τους κριτές ένα αρωματικό πιάτο γεμάτο αγάπη.

Ο Αριστοτέλης θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στο MasterChef 3 και έτσι αποφάσισε να επισκεφθεί το πλατό του επιτυχημένου ριάλιτι μαγειρικής και να προσπαθήσει να εντυπωσιάσει τους κριτές με το πιάτο του.

Ο Κύπριος υποψήφιος προσπάθησε, όπως ανέφερε, να εντάξει τη μαγειρική στην επαγγελματική του ζωή, αλλά λόγω κάποιας σοβαρής ασθένειας, δεν μπόρεσε και την κράτησε σαν χόμπι.

Ο ευγενικός και χαμογελαστός Αριστοτέλης μπήκε στο πλατό του MasterChef καθισμένος στο αναπηρικό του αμαξίδιο και έφτιαξε για τους κριτές ένα αρωματικό πιάτο με παϊδάκια αρνίσια, πουρέ πατάτας και λαχανάκια. 

Όσο μαγείρευε, εξέφρασε την αγάπη του και τον θαυμασμό του προς τους κριτές, λέγοντας μερικά πολύ όμορφα λόγια που τους έκανε να συγκινηθούν. Είπε μεταξύ άλλων:

“Έχω μπροστά μου τους ήρωες μου, είμαι fan, τρομερότατος fan. Δεν χάνω κανένα επεισόδιο από το Masterchef, τουλάχιστον μέχρι πέρυσι. Αυτό με ώθησε να ασχοληθώ περισσότερο με τη μαγειρική στο σπίτι. Με ενθουσιάζει το γεγονός ότι είστε τρεις καταξιωμένοι μάγειρες, οι οποίοι έχετε τη δική σας φιλοσοφία. Εγώ προσπαθώ σαν ερασιτέχνης να αγγίξω κάποια σημεία από τα δικά σας”.

Το πιάτο του Αριστοτέλη ήταν αρκετά καλό και νόστιμο, παρόλο που ήταν mainstream. Ο Πάνος Ιωαννίδης του είπε πως ήταν μια τίμια προσπάθεια, αλλά ότι δεν μπορεί να περάσει, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπαν το μεγάλο “ναι”, με τον τελευταίο να του λέει χαρακτηριστικά: “Εσύ είσαι ο ήρωας για μένα”.

Ο Αριστοτέλης πέρασε στην επόμενη φάση και ζήτησε από τους τρεις τους μια ζεστή αγκαλιά, όπως και έγινε! 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα