MasterChef 3: Τα γυμνά χέρια που εξόργισαν τον Κοντιζά και ο συγκινητικός κ. Γιώργος

MasterChef 3: Τα γυμνά χέρια που εξόργισαν τον Κοντιζά και ο συγκινητικός κ. Γιώργος

Ο Μανώλης, ο κ. Γιώργος, ο Παντελής και η Ηρώ. Μερικοί από τους υποψηφίους που έκαναν αίσθηση για καλούς ή κακούς λόγους στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Από το επεισόδιο της Τετάρτης του MasterChef 3 δεν έλειψαν οι συγκινήσεις, τα δάκρυα – χαράς ή λύπης -, τα νεύρα, οιόμορφες ιστορίες, οι ωραίες γεύσεις και οι αποτυχημένες συνταγές.

Δείτε παρακάτω μερικούς από τους υποψηφίους που έκαναν αίσθηση για καλούς ή κακούς λόγους:

Ο Μανώλης με τα γυμνά χέρια που εξόργισαν τον Κοντιζά

Ο Μανώλης έφτιαξε στους κριτές αρνάκι φρικασέ, αλλά εξ αρχής έχασε την εύνοιά τους, καθώς άγγιξε αρκετές φορές με γυμνά χέρια το κρέας που θα μαγείρευε, κάτι που θύμωσε τον Σωτήρη Κοντιζά.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε στον Μανώλη πως είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ανθρώπου με έπαρση, που νομίζει πως είναι καλύτερος από τα άτομα με τα οποία δουλεύει και που στηρίζεται στον πάγκο της κουζίνας, καθώς του μιλάει ο σεφ.

Επίσης, ο Πάνος Ιωαννίδης του δήλωσε πως αυτό που έφαγε δεν είναι σίγουρα φρικασέ και ότι θα πρέπει να είναι σωστός στις περιγραφές των φαγητών, ειδικά αν θέλει να δουλέψει σε εστιατόριο.

Ωστόσο, οι κριτές του έδωσαν την ευκαιρία που ήθελε.

Ο 64χρονος κ. Γιώργος που συγκίνησε

Ο συνταξιούχος Γιώργος εξομολογήθηκε πως άρχισε να μαγειρεύει από τότε που πέθανε η γυναίκα του, οπότε και αναγκάστηκε να μάθει. Η συνταγή που έφτιαξε στους κριτές ήταν της συζύγου του και, μάλιστα, την βρήκε στο τετράδιό της.

Αν και ο κ. Γιώργος δεν κέρδισε μια θέση στην επόμενη φάση, κέρδισε τις καρδιές των κριτών, οι οποίοι τον προέτρεψαν να συνεχίσει να μαγειρεύει για όλη του την οικογένεια.

Στο τέλος ο κ. Γιώργος είπε πως θα ήθελε να περάσει για τη γυναίκα του, αλλά δεν πειράζει γιατί την έχει πάνω του, δείχνοντας το τατουάζ του και δακρύζοντας.

Ο 24χρονος μπαμπάς Παντελής που μάγεψε με τη σούπα του

Ο Παντελής, αν και μικρός σε ηλικία, είπε πως έχει μια κορούλα σχεδόν 5 χρονών. Σκεπτόμενος την κόρη του όσο μαγείρευε για τους κριτές, κατάφερε να φτιάξει ένα καταπληκτικό πιάτο.

Η σούπα κολοκύθας που δοκίμασαν οι τρεις κριτές, ήταν όπως δήλωσαν, το πιο νόστιμο φαγητό που δοκίμασαν εκείνη τη μέρα. Και κάπως έτσι, ο Παντελής πέρασε στην επόμενη φάση.

Το ριζότο της Ηρούς που δεν έπεισε τους κριτές

Η Ηρώ Σωτηρίου ήταν ένα από τα κορίτσια που δοκίμασε την τύχη της στο MasterChef, φτιάχνοντας για τους κριτές ένα ριζότο με καραβίδες, γαρίδες, τσορίθο, πιπεριές και ντοματίνια.

Ένα από τα στοιχεία που δεν τους άρεσε ήταν πως χρησιμοποιούσε γαστρονομικές λέξεις και ορολογίες για να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή, ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

Μάλιστα, ο Πάνος Ιωαννίδης, αρνήθηκε να δοκιμάσει, λέγοντάς χαρακτηριστικά “Εγώ δεν θα το ακουμπήσω καν” και υποστηρίζοντας πως το φαγητό της ήταν ωμό.

Πέρα από τα παραπάνω, το επεισόδιο της Τετάρτης είχε και πολλά άλλα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα