MasterChef 5: Η ώρα της δεύτερης ευκαιρίας – Έκπληξη με τους καλεσμένους

MasterChef 5: Η ώρα της δεύτερης ευκαιρίας – Έκπληξη με τους καλεσμένους
Οι καλεσμένοι του "MasterChef 5" Star Tv

Νέα δοκιμασία για τους παίκτες του MasterChef 5, που θα διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό. Ένας παραμένει και ένας αποχωρεί οριστικά. Οι νικητές των προηγούμενων σεζόν επιστρέφουν.

Νέες ανατροπές, αλλά και πολλές εκπλήξεις, έρχονται στο MasterChef 5 της Παρασκευής (16/04) στο Star, μετά από μια βδομάδα γεμάτη μαγειρικές μάχες.

Με τη Μαρία Λαζαρίδου και τον Στέφανο Χίλα, να έχουν χάσει τη λευκή τους ποδιά αλλά και τον Νίκο Σκορδάκη, τον Αλέξανδρο Συνοδινό, τον Αντώνη Μητρόπουλο και την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, να διεκδικούν την επιστροφή τους, η κουζίνα του MasterChef 5, του πιο απρόβλεπτου διαγωνισμού μαγειρικής, θα πάρει και πάλι φωτιά!

Από τα ζευγάρια, που προκύπτουν, ένας παραμένει και ένας αποχωρεί οριστικά. Με τρεις ξεχωριστούς καλεσμένους, ιδιαίτερα κατάλληλους να κατανοήσουν την ψυχολογία και τη σκέψη των διαγωνιζόμενων, έχοντας περάσει και οι ίδιοι από αυτήν τη θέση, η διεκδίκηση παραμονής στον διαγωνισμό είναι ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση για κάποιους.

Ο Λάμπρος Βακιάρος, ο Μάνος Σαρρής και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, νικητές των προηγούμενων MasterChef, έρχονται με ένα δικό τους πιάτο αντιγραφής για το κάθε ζευγάρι, που θα τους επιλέξει ξεχωριστά.

Η μέρα τελειώνει με μια ακόμη αποχώρηση. Ποιος ή ποια θα πει “αντίο” στο όνειρο του MasterChef 5;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα