MasterChef 5: Ποιοι επέστρεψαν – Ποιοι έχασαν τη θέση τους

MasterChef 5: Ποιοι επέστρεψαν – Ποιοι έχασαν τη θέση τους
MasterChef 5 Facebook / @MasterChef GR

Ολοκληρώθηκε η τρίτη διαδικασία των επιστροφών στο "MasterChef 5". Τι έκαναν τα τρία ζευγάρια των μαγειρικών μονομαχιών. Ποιοι τα κατάφεραν και ποιοι θα έχουν άλλη μια ευκαιρία.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη ήταν η πρώτη παίκτρια που επέστρεψε στο “MasterChef 5”, ενώ η Μαρίνα Ντεμολλάι ήταν η δεύτερη διαγωνιζόμενη που μπήκε στο σπίτι μετά την αποχώρησή της.

Μάλιστα, η Μαρίνα κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να “κλέψει” τη θέση της Μαρίας, με την οποία μονομάχησε. Ως εκ τούτου, η δεύτερη θα πρέπει να διεκδικήσει ξανά τη θέση της στο “MasterChef 5”.

Το βράδυ της Τετάρτης (14/04) παρακολουθήσαμε τα υπόλοιπα τρία ζευγάρια των μαγειρικών μονομαχιών, που ήταν οι Ιωάννης – Στέφανος, Αντώνης – Ανούς, Κωνσταντίνα – Παύλος.

Οι παίκτες που βρίσκονται ήδη στον διαγωνισμό σκέφτηκαν πιο στρατηγικά αυτή τη φορά και επέλεξαν προσεκτικά τόσο τα υλικά από το pantry, όσο και τη συνταγή που θα έφτιαχναν.

Ο καθένας δημιούργησε από ένα πιάτο, με τους κριτές να τα δοκιμάζουν στο τέλος και να εντοπίζουν διάφορες αστοχίες, αλλά και μερικά καλά στοιχεία.

Οι παίκτες που τα κατάφεραν στη δοκιμασία και έχουν εξασφαλισμένη τη θέση τους στο “MasterChef 5” ήταν οι εξής: ο Παύλος Χάππιλος, η Ανούς και ο Ιωάννης.

Αντιθέτως, οι Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Αντώνης και Στέφανος θα έχουν άλλη μια ευκαιρία.

Υπενθυμίζεται, ότι στην επόμενη δοκιμασία θα διεκδικήσουν τη θέση τους στο “MasterChef 5” και οι Νίκος Σκορδάκης, Μαρία Λαζαρίδου και Αλέξανδρος Συνοδινός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα