Masterchef 5: Αυτός είναι ο αποψινός καλεσμένος chef

Masterchef 5: Αυτός είναι ο αποψινός καλεσμένος chef
Ο Αντώνης Δρακουλαράκος Star tv

Ο Αντώνης Δρακουλαράκος, ο ιδιοκτήτης και σεφ του Sushimou, ανήκει στους 100 κορυφαίους σεφ του κόσμου. Όσα πρέπει να ξέρετε για τον "μάγο" του σούσι.

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 5 οι Παύλος, Ανούς, Λία και Μαργαρίτα θα κληθούν να βάλουν τα δυνατά τους και να φτιάξουν το τέλειο σούσι από τον κορυφαίο του είδους, Αντώνη Δρακουλαράκο, με στόχο την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Ο Αντώνης Δρακουλαράκος, ο ιδιοκτήτης και σεφ του Sushimou, ανήκει στους 100 κορυφαίους σεφ του κόσμου, σύμφωνα με τη λίστα του γαλλικού περιοδικού ‘Le Chef’.

Αντώνης Δρακουλαράκος: Ο “μάγος” του σούσι

Παρόλο που πέρασε στο Φυσικό στην Πάτρα, τα παράτησε, γύρισε στην Αθήνα και αποφάσισε να πάει σε σχολή μαγειρικής. Ο ίδιος δουλεύει μόνο με ελληνικά ψάρια και η επιτυχία για τον ίδιο και το Sushimou είναι τεράστια.

Το εστιατόριό του αριθμεί μόλις 12 θέσεις και λίγα τετραγωνικά μέτρα στο 6 της οδού Σκούφου στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο για 534 σεφ από κάθε γωνιά του πλανήτη, σεφ με 2 και 3 αστέρια Michelin, να τον αναδείξουν μέσα στο ετήσιο Top100 των σεφ παγκοσμίως για το διεθνώς αναγνωρισμένο γαλλικό περιοδικό “Le Chef”. Μία πάρα πολύ τιμητική διάκριση για τη χώρα μας και φυσικά για τον ίδιο τον Αντώνη Δρακουλαράκο και το Sushimou.

Το Oneman ακολούθησε τον Αντώνη Δρακουλαράκο σε μία κλασική ημέρα στο σουσάδικό του και ανακάλυψε την αυθεντική τέχνη του σούσι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα