MasterChef 5: Το ΠΑΣΟΚ κρύβεται πίσω από την απαγωγή των κριτών στο νέο τρέιλερ

MasterChef 5: Το ΠΑΣΟΚ κρύβεται πίσω από την απαγωγή των κριτών στο νέο τρέιλερ

Μετακίνηση με κωδικό "ΠΑΣΟΚ" έβαλε σε μπελάδες τους κριτές στο τρέιλερ του MasterChef 5. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε την εξήγηση για την απαγωγή.

Το νέο τρέιλερ του MasterChef είχε λίγο από όλα. Παλιούς νικητές, απαγωγές και, ομολογουμένως, αρκετή πλάκα.

Μέχρι να προλογίσει, όμως, ο Σωτήρης Κοντιζάς τον πέμπτο κύκλο του διαγωνισμού γαστρονομίας που έρχεται στις οθόνες μας, ζητώντας μάλιστα να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε και, σύσσωμη η κριτική επιτροπή, να φωνάξει ότι “Στο MasterChef 5 δεν θα είναι τίποτα ίδιο”, προηγήθηκε μία σειρά γεγονότων.

Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκαν δεμένοι σε ένα βανάκι να απορούν για το αν υποβάλλονται σε κάποια “δοκιμασία γευσιγνωσίας”, πριν καταλάβουν πως έχουν πέσει “θύματα” απαγωγής και μεταφερθούν σε ένα χώρο, ενώπιον των τεσσάρων απαγωγέων τους. Ποιοι ήταν αυτοί;

Οι νικητές των προηγούμενων MasterChef, Σταύρος Βαρθαλίτης, Μανώλης Σαρρής, Τιμολέων Διαμαντής και Λάμπρος Βακιάρος, οι οποίοι, εμφανώς εκνευρισμένοι τους ζητούν εξηγήσεις για την ατάκα που προαναφέραμε, ότι δηλαδή στο επερχόμενο ριάλιτι μαγειρικής του Star “τίποτα δεν θα είναι το ίδιο”. Τελικά, οι τέσσερις νικητές αποχωρούν φιλονικώντας για τον κύκλο που ήταν καλύτερος, εγκαταλείποντας τους κριτές, που έμειναν σύξυλοι και δεμένοι να παρουσιάζουν τον πέμπτο κύκλο.

Φως από “πράσινο” ήλιο στην υπόθεση

Τι κρύβεται, όμως, πίσω από την απαγωγή των τριών κριτών, η οποία τελικά φαίνεται πως δεν ήταν απαγωγή, αλλά… σύλληψη; Όπως έγραψε στο Twitter ο ένας εκ των κριτών, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όλα ξεκίνησαν από τον κωδικό μετακίνησης “ΠΑΣΟΚ” που έστειλαν στο 13033, στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν σε άλλες εποχές.

“Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ. Με σταμάτησαν σε μπλόκο. Με ρώτησαν που πάω. Τους απάντησα πως θα ήθελα να πάω “πίσω” τότε που απλωναμε την μπουγάδα και ο “ήλιος” του την στέγνωνε σε 10 λεπτά…Δεν το κατάλαβαν… Τελικά με συνέλαβαν”, έγραψε, δίνοντας μία χιουμοριστική εξήγηση για το τρέιλερ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα