Masterchef 5: Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα που δόθηκε ποτέ στον διαγωνισμό

Masterchef 5: Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα που δόθηκε ποτέ στον διαγωνισμό
Η Μπλε ομάδα του Masterchef 5 youtube

Η ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5 θα βρει τους διαγωνιζόμενους χωρισμένους σε δύο ομάδες, ωστόσο μια αλλαγή στους κανόνες θα φέρει μεγάλες ανατροπές.

Το MasterChef 5 είναι χωρίς καμία αμφιβολία το παιχνίδι των ανατροπών, καθώς οι εκπλήξεις δε σταματούν ποτέ. Ο Νίκος Σκορδάκης, που κέρδισε την πρώτη κάρτα ασυλίας, απέκτησε ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς είχε την ευκαιρία να επιλέξει δέκα άτομα που θα βρίσκονται στην ομάδα του.

Στο φετινό MasterChef θα υπάρχον δύο “μόνιμα” στρατόπεδα, με την Κόκκινη και την Μπλε ομάδα να απαρτίζονται από τους ίδιους παίκτες μέχρι το τέλος του μαγειρικού διαγωνισμού.

Ο Νίκος είχε επιπλέον ένα ακόμη προνόμιο. Να διαλέξει τον αρχηγό. Έτσι, επέλεξε ως αρχηγό της ομάδας του τον Αλέξανδρο Ακριτίδη, ενώ η Κόκκινη ομάδα επέλεξε ως αρχηγό τον Γιάννη Αυλωνίτη.

Οι αρχηγοί μπορούν να δοκιμάζουν τα πιάτα, αλλά και να δίνουν συμβουλές, όμως όχι να μαγειρεύουν οι ίδιοι. Ακόμη, οι υπαρχηγοί που θα είναι τρεις σε κάθε ομάδα, θα έχουν τη δυνατότητα να επιβλέπουν είτε το κρέας, είτε το ψάρι, είτε το γλυκό κατά τη διάρκεια της μαγειρικής δοκιμασίας..

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα