Masterchef 5: Ξενάγηση στο πλατό λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Masterchef 5: Ξενάγηση στο πλατό λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα
Η κουζίνα του Masterchef Facebook / @Masterchef Gr

Μία μέρα απομένει για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Masterchef 5. Νέος κύκλος, ανανεωμένο πλατό και καινούργιες προκλήσεις περιμένουν τους παίκτες.

Πρεμιέρα κάνει αύριο, Σάββατο (23/01), στις 21:00 στο Star το MasterChef 5, μετά από τέσσερις επιτυχημένους κύκλους. Ο νέος κύκλος θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, ενώ η αγωνία για το τι θα δούμε και ποιες προσωπικότητες θα γνωρίσουμε, είναι μεγάλη.

Το φετινό πλατό είναι ανανεωμένο, με καινούργια έπιπλα, όπως ανανεωμένος θα είναι γενικά ο νέος κύκλος του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής. Φέτος θα είναι όλα διαφορετικά από τις προηγούμενες σεζόν, αλλά ένα στοιχείο μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα.

Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων, πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, θέλουν να απολαύσουν πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή. Και κυρίως, θέλουν να τους αφήσουν απλώς… με το στόμα ανοιχτό! Μόνο έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν την πολυπόθητη ποδιά και να συνεχίσουν για να κατακτήσουν την κουζίνα του MasterChef 5.

Ξεναγηθείτε στο νέο πλατό του MasterChef 5 στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version