MasterChef: Μοίραζε “γαλλικά” και ο Κουτσόπουλος τον κατσάδιασε – “Τι στόμα είναι αυτό!”

MasterChef: Μοίραζε “γαλλικά” και ο Κουτσόπουλος τον κατσάδιασε – “Τι στόμα είναι αυτό!”
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος star tv - youtube printscreen

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να επαναφέρει στην τάξη έναν αθυρόστομο διαγωνιζόμενο του MasterChef.

Το θέμα της καθαριότητας και της σωστής υγιεινής έθιξαν οι κριτές του MasterChef 2022 στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έθεσε το θέμα της υγιεινής στις δοκιμασίες του MasterChef. Ο κριτής ήταν εκείνος που ενημέρωσε τους παίκτες για την καθαριότητα και τις αστοχίες υγιεινής που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών. Αναφερόμενος στη Φανή και τον Δημήτρη τόνισε ότι η παίκτρια σκούπισε το πιάτο της με βρώμικα γάντια, ενώ ο Δημήτρης έπιασε με γυμνά χέρια την παρασκευή του.

«Να κάνουμε μια μικρή εισαγωγή που θέλαμε να την κάνουμε. Το χέρι είναι εργαλείο όταν είναι καθαρό. Έχουμε μάθει να πλένουμε τα χέρια μας. Είναι και θέμα παιδείας», τους είπε ο «Θείος Λεωνίδας».

Τέλος, τους προειδοποίησε: «Αν δούμε μια ακρότητα που θα μας φέρει σε άβολη θέση θα ακυρώσουμε ένα πιάτο».

MasterChef 6: Ποια ομάδα κέρδισε στην ομαδική δοκιμασία

Η στιγμή της κρίσης, μετά την Ομαδική Δοκιμασία, έφτασε στο MasterChef 2022 και Μπλε και Κόκκινη ομάδα περίμεναν υπομονετικά και με πολλή αγωνία να ακούσουν τους νικητές από τους κριτές.

Κι ενώ οι Μπλε πίστευαν πως είχαν σίγουρο πόντο από το γλυκό τους, το τιραμισού της Ελισάβετ, οι κριτές τούς αιφνιδίασαν, καθώς δε βαθμολόγησαν καθόλου το γλυκό της παίκτριας γιατί η κρέμα της είχε «κόψει»!

Το παράδοξο είναι πως η Κόκκινη ομάδα κατάφερε τελικά να κερδίσει, χωρίς μάλιστα να έχει βγάλει γλυκό, γιατί η Ελπίδα δεν κατάφερε να ετοιμάσει το πιάτο της.

MasterChef 6: Ποιον υπέδειξε υποψήφιο προς αποχώρηση ο Δημήτρης;

Η δύσκολη ώρα έφτασε για τους ηττημένους, και ο Δημήτρης, έχοντας τα πλεονεκτήματα στην κατοχή του, έδωσε την ασυλία στον Γιώργο γιατί θεωρεί ότι του αξίζει, ενώ ανέδειξε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Βασίλη.

Οι επιλογές του φυσικά, δημιούργησαν νέες εντάσεις ανάμεσα στη μπλε ομάδα, καθώς όλοι οι συμπαίκτες του θεώρησαν πως έπρεπε να αναδείξει τον εαυτό του ως προτεινόμενο προς αποχώρηση.

«Εδώ είμαι, βαράτε, κανένα πρόβλημα! Έχω αντιμετωπίσει πολλά στη ζωή μου και αυτά είναι για μένα παιχνίδι» είπε στην κάμερα του διαγωνισμού ο Δημήτρης.

MasterChef 6: Ο Κουτσόπουλος κατσάδιασε τον Βασίλη

Κατά τη διάρκεια της κριτικής των πιάτων, ενώπιων των κριτών ακούστηκαν βαριές κουβέντες και έλαβαν χώρα αρκετές εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες.

Κάποια στιγμή, ωστόσο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να επαναφέρει στην τάξη τον Βασίλη Μπόλλο που μοίρασε αρκετά “γαλλικά” μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

«Τι στόμα είναι αυτό! Έχεις πει επτά συγνώμες ως τώρα» τόνισε αρχικά ο κριτής προς τον διαγωνιζόμενο του MasterChef. «Έχεις ρίξει ήδη δεκαεφτά καντήλια! Τι στόμα είναι αυτό», συνέχισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα