MasterChef 7: Άφωνοι οι παίκτες στο πλατό με την ανακοίνωση των κριτών – “Ξεχάστε ό,τι ξέρατε”

MasterChef 7: Άφωνοι οι παίκτες στο πλατό με την ανακοίνωση των κριτών – “Ξεχάστε ό,τι ξέρατε”
Masterchef 2023 star tv

Τίποτα δεν θα είναι ίδιο στο MasterChef 2023. Ανακοινώθηκαν από τους κριτές οι μεγάλες αλλαγές της νέας φάσης.

Ο 7ος κύκλος του MasterChef στο Star ξεκίνησε πρόσφατα, ωστόσο -όπως όλα δείχνουν- έχουμε δει ακόμα τίποτα, με τις αλλαγές της φετινής σεζόν να είναι πάρα πολλές.

Οι τρεις κριτές του reality, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, έχουν κρυμμένους άσσους στα μανίκια τους, τους οποίους θα βγάζουν σιγά σιγά.

«Καλωσήρθατε στο MasterChef», ήταν τα πρώτα λόγια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου βλέποντας τους 24 φετινούς παίκτες να μπαίνουν στην κουζίνα του διαγωνισμού μαγειρικής και να παίρνουν τις θέσεις τους πίσω από τους πάγκους.

«Χιλιάδες αιτήσεις και φέτος. Δοκιμάσαμε 100άδες πιάτα και επιβιώσαμε. Ψάχναμε τους 24 καλύτερους και τους βρήκαμε στα πρόσωπά σας. Εκτός από εσάς αυτή την πόρτα την έχουν περάσει άλλοι 134 και 6 από αυτούς έφτασαν στον τελικό στόχο. Όλοι εδώ είστε για έπαθλο, τίτλο και 50.000 ευρώ. Η επίσημη έναρξη θα γίνει όταν φορέσετε τις ποδιές με τα ονόματά σας», πρόσθεσε ο σεφ.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλώντας για τις αλλαγές που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια. «Δε θα έχουμε μόνιμους αρχηγούς, δε θα έχουμε κάρτα ασυλίας αλλά κι επιστροφές. Όποιος από εσάς βρεθεί σε θέση προς αποχώρησης κινδυνεύει να βρεθεί οριστικά εκτός διαγωνισμού».

«Οι αλλαγές φέτος είναι πολλές και θα τις δούμε βήμα βήμα. Μπροστά σας υπάρχει το Mystery Box. Για κάποιους είναι αγαπημένη διαδικασία γιατί δεν ξέρουν τι υπάρχει από κάτω, αλλά και ότι κανένας δεν αποχωρεί. Φέτος όμως τη μία εβδομάδα, δηλαδή της Δευτέρα θα έχουμε Mystery Box και την επόμενη Δευτέρα θα έχουμε Τεστ Δημιουργικότητας. Εμείς κάθε Δευτέρα θα δοκιμάζουμε όλα τα πιάτα γιατί θα προκύπτουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Πάνος Ιωαννίδης.

Κλείνοντας, ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να σηκώσουν το Mystery Box και να δουν τα υλικά με τα οποία θα μαγειρέψουν. O χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους για να ετοιμάσουν τα πιάτα τους είναι 60 λεπτά.

Αυτός που θα έχει το καλύτερο πιάτο θα κερδίσει την αρχηγία για την πρώτη ομαδική δοκιμασία, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ.

Από την άλλη θα υπάρξουν και τα τρία πιο αδύναμα πιάτα, και, οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με οριστική αποχώρηση.

MasterChef 7: Οι αλλαγές που ανακοίνωσαν οι κριτές

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα