MasterChef 7: “Πάρτι” στο Twitter με το τεστ γεωγραφίας – Η απάντηση που άφησε άφωνο τον Κοντιζά

MasterChef 7: “Πάρτι” στο Twitter με το τεστ γεωγραφίας – Η απάντηση που άφησε άφωνο τον Κοντιζά
Youtube

Άφωνος έμεινε ο Σωτήρης Κοντιζάς με την απάντηση παίκτριας του MasterChef 7 στην ερώτηση πόσος είναι ο πληθυσμός της Κίνας.

Το MasterChef 7 επέστρεψε με ένα νέο επεισόδιο, από το οποίο δεν έλειψαν οι ανατροπές και οι εκπλήξεις, μέσα από την συχνότητα του Star το βράδυ της Δευτέρας (06/02).

Στο νέο επεισόδιο οι 23 διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αναποκριθούν σε ένα τεστ Δημιουργικότητας, το οποίο απαιτούσε από τους ίδιους να σκεφτούν «έξω από το κουτί» και να αναδείξουν δημιουργικά στα πιάτα τους το ζητούμενο της δοκιμασίας.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωάννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάλεσαν τους διαγωνιζόμενους να επιλέξουν ένα πιάτο, με βάση μια χώρα από τον παγκόσμιο χάρτη.

Κάθε διαγωνιζόμενος καλέστηκε να αναδείξει ένα ζευγάρι υλικών, που πρωταγωνιστούν σε διαφορετικές εθνικές κουζίνες. Οι κριτές, ωστόσο μπήκαν στον “πειρασμό”, να ρωτήσουν τους διαγωνιζόμενους διάφορες ερωτήσεις για την χώρα που επέλεξαν, με πολλούς να δίνουν απαντήσεις που τους άφησαν άφωνους.

Η Μαρία μάλιστα εξέπληξε τον Σωτήρη Κοντιζά, όταν σύγκρινε την Κύπρο με τον πληθυσμό της Κίνας. “Ο πληθυσμός της Κίνας πρέπει να είναι μεγαλύτερος από της Κύπρου, δεν θα είναι 10 εκατομμύρια;” αναρωτήθηκε η Μαρία.

Φυσικά, η συγκεκριμένη ατάκα της παίκτριας δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter.

Δείτε τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα