MasterChef: Ανατροπή με την ανακοίνωση Κοντιζά – Ποιοι διεκδικούν 10.000 ευρώ

MasterChef: Ανατροπή με την ανακοίνωση Κοντιζά – Ποιοι διεκδικούν 10.000 ευρώ
Σωτήρης Κοντιζάς Youtube / @Star Tv

Ο Σωτήρης Κοντιζάς προχώρησε σε μια ανακοίνωση - έκπληξη για τους νικητές της ομαδικής δοκιμασίας. Το "Green Award" και οι παίκτες που διεκδικούν 10.000 ευρώ.

Εκπλήξεις και ανατροπές περιελάμβανε το επεισόδιο του MasterChef που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (07/04) στο Star.

Μετά την ομαδική δοκιμασία, οι Μπλε και οι Κόκκινοι βρέθηκαν ενώπιων των κριτών, ώστε να μάθουν τις βαθμολογίες τους και να μάθουν ποιοι κέρδισαν.

Εκεί, τους περίμενε μια αναπάντεχη ανακοίνωση από τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος είπε: “Σε αυτό το συμβούλιο δεν ψάχνουμε την ομάδα που θα χάσει, αλλά την ομάδα που θα κερδίσει. Δεν θα αποχωρήσει κανείς από την ηττημένη ομάδα. Αντιθέτως, ένα μέλος από την Μπλε ή την Κόκκινη Ομάδα θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα τεράστιο έπαθλο”.

Η ομάδα που κέρδισε και ποιοι διεκδικούν το “Green Award”

Η ομάδα που κέρδισε την ομαδική δοκιμασία ήταν η Κόκκινη και έτσι τα μέλη της μπήκαν σε μια διαδικασία διεκδίκησης του “Green Award”, του μεγάλου βραβείου της “πράσινης εβδομάδας”.

“Τα μέλη της νικήτριας ομάδας θα διαγωνιστούν σήμερα και αύριο σε μαγειρικές διαδικασίες. Ο νικητής του “Green Award” θα πάρει 10.000 ευρώ”, δήλωσε στη συνέχεια ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Οι παίκτες που θα διεκδικήσουν το βραβείο είναι τρεις. Ο πρώτος αναδείχθηκε από τον αρχηγό των Κόκκινων, με τον Γιάννο να υποδεικνύει τον Νίκο.

Ο δεύτερος “βγήκε” μέσα από μια μαγειρική δοκιμασία και είναι ο Παναγιώτης, ενώ ο τρίτος θα γίνει γνωστός στο αποψινό επεισόδιο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα