MasterChef: Αυτή είναι η ημερομηνία του μεγάλου τελικού

MasterChef: Αυτή είναι η ημερομηνία του μεγάλου τελικού

Το Star αποφάσισε πως πρώτα θα βγάλουμε τον επόμενο MasterChef και μετά τον επόμενο δήμαρχο. Δόθηκε η ημερομηνία του μεγάλου τελικού. Πώς θα μεταδοθεί ο νικητής του ριάλιτι μαγειρικής.

Μετά από τη συγκινητική αποχώρηση της Ιωάννας Μπουρλόκα το βράδυ της Παρασκευής, που έκανε μέχρι και τον Πάνο Ιωαννίδη να βουρκώσει, βρισκόμαστε στην τελική 7άδα των παικτών του MasterChef.

Όσο περνάει ο καιρός οι απαιτήσεις ανεβαίνουν, η πίεση αυξάνεται, ενώ οι μάγειρες θα κληθούν να γίνουν ακόμη πιο ανταγωνιστικοί, αφού θα αναγκάζονται να έρχονται αντιμέτωποι με άτομα που έχουν κάνει φιλίες μέσα στο παιχνίδι.

Η τρίτη σεζόν του MasterChef οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος της και οι τηλεθεατές αγωνιούν ιδιαίτερα για τη μεγάλη στιγμή του τελικού και, κυρίως, για το ποιοι παίκτες θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι εκεί, αλλά και ποιος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Σύμφωνα με το Realnews, πρώτα θα βγάλουμε τον επόμενο MasterChef και μετά δήμαρχο, αφού το Star έχει αποφασίσει να μεταδοθεί ο μεγάλος τελικός πριν από τις επικείμενες εκλογές.

Αρχικά το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς είχε σκεφτεί να διακόψει τη μετάδοση του ριάλιτι για δύο εβδομάδες και να το ολοκληρώσει μετά τις εκλογές, ωστόσο, έκρινε ότι μια τέτοια διακοπή θα έβλαπτε τη συνοχή του.

Έτσι, το Star αποφάσισε πως ο μεγάλος τελικός του MasterChef θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαϊου 2019, ενώ πως τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει εντός και εκτός Ελλάδος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως η τελευταία ώρα του τελικού και η ανακοίνωση του αποτελέσματος θα ανακοινωθεί live.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα