MasterChef: Έφτυσαν το φαΐ οι κριτές, 7 υποψήφιοι προς αποχώρηση – Χαμός με την “εισβολή” της Μαρίας Μπέη

MasterChef: Έφτυσαν το φαΐ οι κριτές, 7 υποψήφιοι προς αποχώρηση – Χαμός με την “εισβολή” της Μαρίας Μπέη

Απογοήτευση στο MasterChef, με τους κριτές να φτύνουν το φαγητό παίκτριας και τους υποψήφιους προς αποχώρηση να είναι 7. Η παλιά γνώριμη Μαρία Μπέη μπαίνει στον διαγωνισμό και φέρνει τα πάνω κάτω.

Συναρπαστικό, γεμάτο εκπλήξεις αλλά και απογοητεύσεις, ήταν το επεισόδιο του MasterChef 7 που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (27/02).

Οι 20 καλύτεροι μάγειρες του φετινού διαγωνισμού MasterChef, συνέχισαν το ταξίδι προς το έπαθλο, τον τίτλο και τα 50.000 ευρώ, αντιμετωπίζοντας νέες προκλήσεις στο Mystery Box αυτής της εβδομάδας.

Ωστόσο, τα πράγματα σε αυτή τη δοκιμασία δεν πήγαν και τόσο καλά. Μάλιστα, η Μαρία είχε μια αποτυχημένη προσπάθεια, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να φτύνει τη μπουκιά από το πιάτο της σε μια χαρτοπετσέτα. Η παίκτρια ετοίμασε shoumai σουπιάς με σάλτσα ορτυκιού, όξινο λάδι κόλιανδρου και σχοινόπρασο.

“Είναι από τις χειρότερες προσπάθειες που μας έχεις φέρει! Δεν έχει πάει τίποτα σωστά. Δεν είναι νόστιμο, δεν είναι καθόλου ωραίο” είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης στη Μαρία.

MasterChef: 7 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι αποτυχημένες προσπάθειες ήταν τελικά πολλές, αφού οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι 7!

Ο λόγος για τους Θοδωρή, Σέβα, Βαγγέλη, Μαρία, Σταύρο, Παναγιώτη και Παύλο, οι οποίοι σήμερα θα μαγειρέψουν με στόχο την παραμονή τους στο παιχνίδι.

MasterChef: Δείτε το trailer της Τρίτης (28/02)

Μια παλιά παίκτρια που μπαίνει στην κουζίνα του MasterChef στο νέο επεισόδιο της Τρίτης (28/02) για να μονομαχήσει με τους υποψήφιους και αναμένεται να βάλει “φωτιά” στον διαγωνισμό.

Η νέα “εισβολέας” είναι η Μαρία Μπέη, η οποία κάνει την εμφάνισή της στο πλατό και αφήνει τους πάντες άφωνους.

“Μπαίνει μέσα με πολύ τουπέ”, “Άμα έρχεσαι με αυτό το θράσος, θα σε φάμε λάχανο”, είναι κάποια από τα σχόλια που ακούγονται.

Οι αντιδράσεις των παικτών για τη Μαρία Μπέη

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα